Kjelt Ostendorf

Basgitaarles

Kjelt is een bevlogen muzikant die zijn liefde voor muziek graag met je deelt. Hij speelt in veel verschillende bands en geeft al een lange tijd les, maar uiteraard ook hier bij Your Song!

Naast basgitaarles geeft Kjelt ook contrabassen en gitaarles.

Muziek maken is leuk! De lessen van Kjelt zijn zodanig dat je, naast dat je heel veel leert, ontzettend veel plezier hebt in het leren bespelen van je instrument. Je leert al heel snel nummers te spelen die je zelf leuk vindt. Daarnaast zal hij je ook zeker prikkelen om nieuwe dingen te proberen en je muzikaal te verbreden. Tijdens de muziekles zal er ook aandacht zijn voor theorie en voor wie het wil noten lezen, maar altijd om de praktijk te ondersteunen. In de lessen zal ook veel samen gespeeld worden, want muziek maken met elkaar is misschien wel het allerleukste! Kjelt is super allround en geeft gitaarles, basgitaarles, contrabasles en pianoles. Met deze kennis leert hij je niet alleen je instrument te bespelen maar ook wat je functie is in een band.

Kjelt studeerde in 2017 af aan het conservatorium in Haarlem, waar hij les heeft gehad van gitaristen Walther de Graaff, Arie Storm en Tim Langedijk, van bassisten Udo Pannekeet en René Dissel, van toetsenisten Jan-Peter Bast en Nol Sicking en drummer Joost Kroon.

 

Kjelt speelt momenteel in verschillende coverbands en is regelmatig te zien als sessiemuzikant in allerlei projecten. Daarnaast is hij invalkracht op het conservatorium in Haarlem en Rotterdam. Van de Nederlandstalige krakers tot de meest complexe jazz/rock, bij Kjelt kan het allemaal!

 

1/2