Popkoor alkmaar optreden

Popkoor

Alkmaar, Heerhugowaard e.o.

Houd je van zingen (in een groep) en up to date poprepertoire? 

Popkoor Your Song bestaat uit een gezellige en goed gemotiveerde groep dames (20-45 jaar). De lessen sluiten aan bij onze Popschool visie. Vernieuwend, fris en energiek repertoire, overgedragen door een enthousiaste en geschoolde docente.

 

Tijdens de lessen zingen we drie tot vijfstemmige koorarrangementen van voornamelijk poprepertoire. Je hoeft geen noten te kunnen lezen en zingen hoofdzakelijk zonder bladmuziek. Stempartijen worden tijdens de les aangeleerd of zijn via onze online omgeving ook thuis terug te vinden. Ideaal als je bijvoorbeeld een les hebt gemist en toch bij wilt blijven.

De lessen worden gegeven door Nicole op woensdag avond in de grote zaal van de Popschool.

Nicole heeft in juni 2017 de prijs voor beste dirigent gewonnen bij Korenfestival Medemblik.​

Gezien de grote interesse voor het Popkoor in deze leeftijdscategorie hebben we inmiddels 2 groepen gevormd. Ons doel is namelijk niet het grootste Popkoor van Alkmaar of Heerhugowaard te worden, maar kwaliteit en aandacht voorop te stellen. Beide groepen hebben dezelfde insteek en repeteren nagenoeg dezelfde nummers. Tevens is er een gezamenlijk thee moment met beide groepen om zo een verbinding te creëren.

GROEP 1 woensdag 19.00 uur

GROEP 2 woensdag 20.30 uur 

Kerstvideo

Tijdens de kerstdagen hebben we een online video opgenomen met 20 dames. Benieuwd naar het resultaat?

Check onze Facebook of Instagram pagina.

Popkoor in de Grote Kerk Alkmaar

Op 22 oktober mochten we de muzikale opening verzorgen voor Dé vrijdag middag borrel van Nederland: Frits Friday. We openden het feest met een te gekke remix van Love Tonight van Shouse voor 1200 man!

Proefles

Als je het leuk lijkt om aan te sluiten bij het Popkoor plannen we altijd eerst een proefles in. Alhoewel het niet verplicht is om ervaring te hebben met zangles of het zingen in een popkoor is het wel een pré. Omdat we veel meerstemmige stukken zingen is toonvast zijn wel een pluspunt. Mocht je hier twijfels over hebben of eerst een paar basislessen willen volgen is het ook mogelijk enkele privé zanglessen af te spreken!

popkoor heerhugowaard
Optreden%20popkoor-5_edited_edited.jpg

Optreden!?

Het is naar ons idee altijd leuk om aan vrienden en familie te laten horen waar we mee bezig zijn geweest. We organiseren daarom verschillende voorspeel mogelijkheden gedurende het jaar. We zoeken altijd naar een originele en leuke manier om dit vorm te geven. 

Begint het al te kriebelen?

Waar is de Popschool?

Wij zijn gevestigd in Sint Pancras op het Beverplein 3. Snel en makkelijker te bereiken vanuit Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Er is volop Gratis parkeerplek voor de deur.