top of page
Popkoor alkmaar optreden

Popkoor

Alkmaar, Heerhugowaard e.o.

Houd je van zingen (in een groep) en up to date poprepertoire? 

Popkoor Your Song bestaat uit een gezellige en goed gemotiveerde groep dames (20-45 jaar) uit Alkmaar, Heerhugowaard e.o.

Ons aanbod is speciaal gericht op dames in deze leeftijds groep die houden van alle soorten popmuziek en op zoek zijn naar een muzikale uitlaatklep. De lessen sluiten aan bij onze Popschool visie. Vernieuwend, fris en energiek repertoire, overgedragen door een enthousiaste en geschoolde docente. Ben jij tussen de 20 en 45 jaar oud en op zoek naar een leuke manier om je zangstem te verbeteren of te onderhouden

 

Tijdens de lessen zing je drie tot vijfstemmige koorarrangementen van divers poprepertoire, zonder de noodzaak om noten te kunnen lezen. Stempartijen worden tijdens de les aangeleerd of kun je via onze online omgeving terugvinden, waardoor je bij kunt blijven, zelfs als je een les hebt gemist.
 

Lesinfo

De lessen vinden plaats op woensdagavond in de grote zaal van de Popschool en worden gegeven door Nicole, die in 2017 de prijs voor beste dirigent heeft gewonnen bij Korenfestival Medemblik.

GROEP 1 19.15 - 20.15 uur.

GROEP 2 20.30 - 22.00 uur. 

Heb je interesse? Meld je dan aan voor een vrijblijvende proefles.

Kerstvideo

Tijdens de kerstdagen hebben we een online video opgenomen met 20 dames. Benieuwd naar het resultaat?

Check de video op onze Instagram pagina.

Proefles

Als je het leuk lijkt om aan te sluiten bij het Popkoor plannen we altijd eerst een proefles in. Hoewel het geen vereiste is, is ervaring met zangles of het zingen in een popkoor een pré. Daarnaast is toonvastheid een pluspunt, aangezien we veel meerstemmige stukken zingen. Mocht je twijfels hebben over je zangvaardigheden of eerst wat basislessen willen volgen, dan bieden wij ook de mogelijkheid om privé zanglessen af te spreken. We nodigen je uit om deel te worden van ons Popkoor en samen met ons te zingen! 

Volg nu 2 proeflessen voor €15

popkoor heerhugowaard
Popkoor optreden alkmaar.jpg
Optreden%20popkoor-5_edited_edited.jpg

Optreden!?

Het is naar ons idee altijd leuk om aan vrienden en familie te laten horen waar we mee bezig zijn geweest. We organiseren daarom verschillende voorspeel mogelijkheden gedurende het jaar. We zoeken altijd naar een originele en leuke manier om dit vorm te geven. 

Popkoor in de Grote Kerk Alkmaar

Op 22 oktober mochten we de muzikale opening verzorgen voor Dé vrijdag middag borrel van Nederland: Frits Friday. We openden het feest met een te gekke remix van Love Tonight van Shouse voor 1200 man!

We hebben ook diverse groepen in andere leeftijden: zanggroepen.

Waar is de Popschool?

Wij zijn gevestigd in Sint Pancras op het Beverplein 3. Snel en makkelijker te bereiken vanuit Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Er is volop Gratis parkeerplek voor de deur.

bottom of page