Popkoor (regio Alkmaar, Heerhugowaard e.o.)

Houd je van zingen (in een groep) en up to date poprepertoire? 

Popkoor Your Song bestaat uit een gezellige en goed gemotiveerde groep dames (18-45 jaar). De lessen sluiten aan bij onze Popschool visie. Vernieuwend, fris en energiek repertoire, overgedragen door een enthousiaste en geschoolde docente.

 

Tijdens de lessen zingen we drie tot vijfstemmige koorarrangementen van voornamelijk poprepertoire. Je hoeft geen noten te kunnen lezen. Stempartijen worden tijdens de les aangeleerd of zijn via onze online omgeving ook thuis terug te vinden. Ideaal als je bijvoorbeeld een les hebt gemist en toch bij wilt blijven.

De lessen worden gegeven door Nicole op woensdag avond in de grote zaal van de Popschool.

Gezien de grote interesse voor het Popkoor in deze leeftijdscategorie hebben we inmiddels 2 groepen gevormd. Ons doel is namelijk niet het grootste Popkoor van Alkmaar e.o. te worden, maar kwaliteit en aandacht voorop te stellen. Beide groepen hebben dezelfde insteek en repeteren dezelfde nummers. Tevens is er een gezamenlijk thee moment met beide groepen om zo een verbinding te creëren.

GROEP 1 woensdag 19.00 uur

GROEP 2 woensdag 20.30 uur 

 

We zijn snel bereikbaar vanuit Alkmaar, Heerhugowaard, Sint Pancras e.o.  Je kunt voor de deur gratis parkeren en ook op de fiets ben je in no-time bij de Popschool.

  • Popschool Facebook
  • Popschool Your Song Instagram
​Contact 

Tim Bakker & Nicole Verouden

Beverplein 3

1834 GS Sint Pancras

info@popschoolyoursong.nl

onze voorkeur gaat uit naar een mailtje