Popkoor (regio Alkmaar, Heerhugowaard e.o.)

Houd je van zingen (in een groep) en up to date poprepertoire? 

Popkoor Your Song bestaat uit een gezellige en goed gemotiveerde groep dames (18-45 jaar). De lessen sluiten aan bij onze Popschool visie. Vernieuwend, fris en energiek repertoire, overgedragen door een enthousiaste en geschoolde docent.

De lessen worden gegeven door Nicole op woensdag avond in de grote zaal. Via ons systeem kun je altijd bij de opnames en teksten die zijn behandeld in de lessen. Je kunt zo thuis verder oefenen met mp3's en repetitie opnames. Ideaal als je bijvoorbeeld een les hebt gemist en toch bij wilt blijven.

Gezien de grote interesse voor het Popkoor in deze leeftijdscategorie hebben we inmiddels 2 groepen gevormd. Ons doel is namelijk niet het grootste Popkoor te worden, maar kwaliteit en aandacht voorop te stellen. Beide groepen hebben dezelfde insteek en repeteren dezelfde nummers. Tevens is er een gezamenlijk thee moment met beide groepen om zo een verbinding te creëren.

GROEP 1 woensdagen 19.15 uur

GROEP 2 woensdagen 20.30 uur

Een les kost €8 (incl btw) per keer en zal per 10 lessen vooruit worden gefactureerd (30 lessen per seizoen). Leerlingen die ook privéles volgen krijgen 15% korting op de koorlessen. 

 

Het Popkoor is snel bereikbaar vanuit Alkmaar, Heerhugowaard, Sint Pancras e.o.  Je kunt voor de deur gratis parkeren en ook op de fiets ben je in no-time bij de Popschool.

  • Popschool Facebook
  • Popschool Your Song Instagram
​Contact 

Tim Bakker & Nicole Verouden

Beverplein 3

1834 GS Sint Pancras

info@popschoolyoursong.nl