top of page

Esmé Gabeler

Zangles

Muziek is het mooiste wat er bestaat! Ik kan mijn gevoel er in kwijt maar haal er vooral veel energie uit. Ook als klein meisje vond ik dit al. Er werd bij ons thuis veel muziek gemaakt en ik liep graag rond met een speelgoed-microfoon in mijn hand, mee te zingen met alles van the Beatles, Tina Turner, the Police, maar ook de top40.

In 2018 ben ik afgestudeerd aan het Conservatorium van Haarlem op de afdeling pop- sessie muzikant. Ik heb enorm veel geleerd op het Conservatorium. Van verschillende zangtechnieken tot aan verschillende muziekstijlen, liedjes schrijven en het musiceren met andere muzikanten tot aan performen op een podium. Dit neem ik allemaal mee naar de lessen.

Tijdens de lessen gaan we werken aan liedjes die jij zelf tof vindt! Het is super belangrijk dat jouw doelen en wensen voorop staan. Met mijn kennis gaan we aan de slag en zorgen we ervoor dat jij elke les nieuwe dingen leert en dat je je doelen behaalt.
Er zijn enorm veel verschillende aspecten waar we in de les aan kunnen werken. Denk aan, houding, ademhaling, techniek, performance, tekstbeleving, verschillende stijlen, songwriting, etc. Maar misschien wil je je wel inschrijven voor audities voor een koor, een programma of voor een muziekstudie en kunnen we daar aan werken.

Samen met mijn band schrijf ik veel liedjes die we opnemen en waar we mee optreden. Optreden vind ik het aller tofste wat er bestaat en ik heb er al veel ervaring mee. 

Naast zangles geven bij de Popschool geef ik zang/muziekles op basisscholen, werk ik bij Kunst op Recept Leiden als kunstenaar, waarbij ik handvatten geef via (zang)coaching aan mensen met psychosociale problemen.

Het allerbelangrijkste is dat je lol haalt uit het zingen. Zangtechniek, performance en bijvoorbeeld tekstbeleving is heel belangrijk, maar wat voorop staat is dat zingen echt ontzettend leuk is! Je kan je hele hart er in kwijt, je kan altijd wat nieuws leren en het belangrijkste, samen zingen maakt gelukkig!

Ik heb enorm veel zin om met jullie te zingen, dus tot snel!

bottom of page