top of page
zangles alkmaar popschool

Zangles

Alkmaar, Heerhugowaard e.o.

zanggroep optreden

Zangles bij de Popschool

Ben je op zoek naar goede, leuke maar vooral kwalitatieve zangles?

Dan ben je bij ons op het goede adres. Welk doel je hebt maakt niet uit: misschien wil je meedoen met een tv programma, zing je voor jezelf, in een band of op een podium… Het kan allemaal. Wij leren je de juiste technieken voor een gezonde stemvorming.

​Voor wie?

Je kunt je als beginnend, of gevorderd, zanger(es) aanmelden bij de Popschool. Vanaf 7 jaar kun je starten met zangles in een groep. 

Zangdocent Nicole past de les aan op het doel en op de mogelijkheden van de leerling.

 

Naast privé en duolessen bieden we ook verschillende groepslessen aan. Klik dan is door naar de zanggroepen of popkoor pagina.

Zangles en vocal coaching: 

In de zangles staat jouw eigen muzikale wens als zanger(es) centraal. Je gaat samen aan de slag met een nummer en zullen zo de technische moeilijkheden aanpakken. Tijdens de zanglessen besteden we aandacht aan aspecten als ademhaling, techniek, houding, klankkleur, tekstinterpretatie en natuurlijk de gezonde stemvorming.

 

Ook als je al zangervaring hebt kunnen we je verder helpen. We hebben al meerdere leerlingen met succes begeleid naar het conservatorium. Heb je binnenkort een auditie of ga je ergens optreden? Wij helpen je graag bij een goede voorbereiding. We geven je handige tips en tricks op weg naar een top performance!

Wist je dat onze zangleerling Mikki 5e is geworden in seizoen 9 van The Voice? Ook dit jaar doen er  weer  leerlingen mee, kijken dus!

Leerlingen aan het woord:

Ronald

Onze dochter gaat elke week met heel veel plezier naar zangles. Nicole is een hele lieve en zangdocente met heel veel kennis en ervaring. Onze dochter heeft in de afgelopen maanden al heel veel geleerd!

Ellen

Ben heel enthousiast over de popschool. Een plek waar creativiteit met heel veel enthousiasme gecombineerd wordt. Nicole verstaat haar vak als geen ander en haar lessen zijn elke week weer een feestje

zangles langedijk
zangles vocalcoaching alkmaar
zangles heerhugowaard

Zangles die bij jou past!

Waarom kiezen voor de Popschool:

Les op maat

Professionele docenten

Gunstige lestarieven

Leuke shows en samenspeelprojecten

Vrijblijvende proefles volgen

Verschillende lesvormen mogelijk

Gratis parkeren voor de deur
 

Zien we je snel voor een proefles?

Docenten

Nicole & Esmé

Lesdagen & Tijden

Maandag 10.30-21.30 uur

Woensdag 13.30-22.00 uur

Donderdag 13.30-22.00 uur

Lesvormen

Priveles, duoles en groepsles vanaf €30 per maand

Zie tarieven

Optreden!?

Voor de leerlingen die het leuk vinden organiseren we verschillende voorspeel mogelijkheden. We zoeken altijd naar een originele en leuke manier om dit vorm te geven. Dit is dé kans om familie en vrienden uit te nodigen om te komen kijken naar wat je hebt geleerd. Ook is het mogelijk om samen met andere leerlingen op te treden wat uiteindelijk het allerleukste is naar ons idee. Alle uitvoeringen zijn geheel vrijblijvend!

Begint het al te kriebelen?

Waar is de Popschool?

Wij zijn gevestigd in Sint Pancras op het Beverplein 3. Snel en makkelijker te bereiken vanuit Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Er is volop Gratis parkeerplek voor de deur.

bottom of page