Zangles Alkmaar e.o.

Ben je op zoek naar goede, leuke maar vooral kwalitatieve zangles?

Dan ben je bij ons op het goede adres. Welk doel je hebt maakt niet uit: misschien wil je meedoen met The Voice, zing je voor jezelf, in een band of op een podium… Het kan allemaal. Wij leren je de juiste technieken voor een gezonde stemvorming.

​Voor wie?

Je kunt je als beginnend, of gevorderd, zanger(es) aanmelden bij de Popschool. Vanaf 7 jaar kun je les komen volgen bij ons. De docent past de les aan op het doel en op de mogelijkheden van de leerling. 

Naast privé en duolessen bieden ook verschillende groepslessen aan. Klik is door naar de zanggroepen of popkoor pagina.
 

Zangles en vocal coaching: 

In de zangles staat jouw eigen muzikale wens als zanger(es) centraal. Samen gaan jullie aan de slag met een nummer en zullen zo de technische moeilijkheden aanpakken. Tijdens de zanglessen besteden we aandacht aan aspecten als ademhaling, techniek, houding, klankkleur, tekstinterpretatie en natuurlijk de gezonde stemvorming.

 

Ook als je als zangervaring hebt kunnen we je verder helpen. We hebben al meerdere leerlingen met succes begeleid naar het conservatorium. Heb je binnenkort een auditie of ga je ergens optreden? Ook hier kunnen we je helpen bij de voorbereiding. We geven je handige tips en tricks op weg naar een goede performance!

Wist je dat onze zangleerling Mikki 5e is geworden in seizoen 9 van The Voice? Ook dit jaar doen er weer leerlingen mee, kijken dus!

Optreden!?

Voor de leerlingen die het leuk vinden organiseren we verschillende voorspeel mogelijkheden. Dit is dé kans om familie en vrienden uit te nodigen om te komen kijken naar wat je hebt geleerd. Ook is het mogelijk om samen met andere leerlingen op te treden wat uiteindelijk het allerleukste is naar ons idee. 

Begint het al te kriebelen?

Waar?

Wij zijn zowel met de fiets als auto makkelijk te bereiken vanuit uit Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk en omgeving. Wij zijn gevestigd in Sint Pancras op het Beverplein 3 (Poppodium B3). Er is volop Gratis parkeerplek voor de deur. 

1/3

Docenten

Nicole, Lianne

Lesdagen & tijden

Maandag 10.30-14.30 & 20.30-22.00

Woensdag 14.00-22.00 

Donderdag 14.00-22.00 


Tarieven & Lesvormen

Klik hier...

  • Popschool Facebook
  • Popschool Your Song Instagram
​Contact 

Tim Bakker & Nicole Verouden

Beverplein 3

1834 GS Sint Pancras

info@popschoolyoursong.nl