Zangles Alkmaar

Ben je op zoek naar goede, leuke maar vooral kwalitatieve zangles?

Dan ben je bij ons op het goede adres. Welk doel je hebt maakt niet uit: misschien wil je meedoen met The Voice, zing je voor jezelf, in een band of op een podium… Het kan allemaal. Wij leren je de juiste technieken voor een gezonde stemvorming.

​Voor wie?

Je kunt je als beginnend, of gevorderd, zanger(es) aanmelden bij de Popschool. Vanaf 7 jaar kun je starten met zangles. De zangdocent Nicole of Lianne past de les aan op het doel en op de mogelijkheden van de leerling. 

Naast privé en duolessen bieden we ook verschillende groepslessen aan. Klik dan is door naar de zanggroepen of popkoor pagina.
 

Zangles en vocal coaching: 

In de zangles staat jouw eigen muzikale wens als zanger(es) centraal. Je gaat samen aan de slag met een nummer en zullen zo de technische moeilijkheden aanpakken. Tijdens de zanglessen besteden we aandacht aan aspecten als ademhaling, techniek, houding, klankkleur, tekstinterpretatie en natuurlijk de gezonde stemvorming.

 

Ook als je als zangervaring hebt kunnen we je verder helpen. We hebben al meerdere leerlingen met succes begeleid naar het conservatorium. Heb je binnenkort een auditie of ga je ergens optreden? Wij helpen je graag bij een goede voorbereiding. We geven je handige tips en tricks op weg naar een top performance!

Wist je dat onze zangleerling Mikki 5e is geworden in seizoen 9 van The Voice? Ook dit jaar doen er weer leerlingen mee, kijken dus!

Enkele voordelen van de Popschool op een rijtje:

  • Les op maat

  • Kwalitatieve lessen

  • Professionele docenten

  • Gunstige lestarieven

  • Vrijblijvende proefles volgen

  • Verschillende lesvormen mogelijk

  • Gratis parkeren voor de deur

Optreden!?

Voor de leerlingen die het leuk vinden organiseren we verschillende voorspeel mogelijkheden. Dit is dé kans om familie en vrienden uit te nodigen om te komen kijken naar wat je hebt geleerd. Ook is het mogelijk om samen met andere leerlingen op te treden wat uiteindelijk het allerleukste is naar ons idee. 

Begint het al te kriebelen?

Waar?

Wij zijn zowel met de fiets als auto makkelijk te bereiken vanuit Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk en omgeving. Wij zijn gevestigd in Sint Pancras op het Beverplein 3 (Poppodium B3). 

1/3

Docenten

Nicole, Lianne

Lesdagen & tijden

Maandag  10.30-22.00

Woensdag 14.00-22.00 

Donderdag 14.00-22.00

Vrijdag       14.00-17.00 


Lesvormen

Priveles, duoles en groepsles

  • Popschool Facebook
  • Popschool Your Song Instagram
​Contact 

Tim Bakker & Nicole Verouden

Beverplein 3

1834 GS Sint Pancras

info@popschoolyoursong.nl

onze voorkeur gaat uit naar een mailtje