top of page

Samenwerkingspartners

Poppodium B3_edited.png

Poppodium B3

De Popschool is sinds 2016 gevestigd in Poppodium B3.

B3 is het pop podium van Dijk & Waard! B3 is ontstaan uit de samenwerking tussen Podium De Koog en ’t Jeugdhuis. Sinds 2015 beschikt B3 over een prachtige locatie dat geheel is verbouwd door vrijwilligers. Door de brede programmering van liveconcerten, dance-avonden en de samenwerking met de Popschool heeft B3 een unieke positie in het culturele en uitgaanscircuit. De zaal heeft een capaciteit voor ongeveer 180 bezoekers. Naast deze activiteiten biedt B3 ook de mogelijkheid tot diverse opleidingen voor de vrijwilligers en het huren van de zaal.

Wil je ook een link op onze pagina of samenwerken stuur dan een mailtje en dan nemen we z.s.m. contact op!

Logo gemeente dijk en waard.jpg

Gemeente

De Popschool werkt nou samen met de gemeente om te werken aan verschillende doelstellingen om het culturele aanbod in Dijk en Waard op een professionele manier te kunnen invullen.

Jeugdfonds & Haltewerk

Wij zijn aangesloten bij verschillende partijen om bijvoorbeeld muziekles mogelijk te maken voor toekomstige leerlingen met een beperkt budget. Als je wilt weten of je in aanmerking komt voor een bijdrage verwijzen we je graag door naar Haltewerk.

https://www.haltewerk.nl/meedoenpas

Het Jeugdcultuurfonds Alkmaar is er voor kinderen en jongeren van 4 – 18 jaar uit gezinnen waar geen geld is om de contributie voor o.a. de muziekles te betalen. In dat geval kan een beroep gedaan worden op het Jeugdcultuurfonds.

De bijdrage van het Jeugdcultuurfonds is maximaal € 425 per kind, per jaar voor lessen of attributen zoals een instrument of bladmuziek. Zijn er meerdere kinderen in het gezin die iets aan cultuur willen doen? Dat mag!

https://jeugdfondssportencultuur.nl/voor-wie/voor-ouders/

Beeldmerk ZOT_bewerkt.jpg

Zicht op talent

De Popschool kan talent, in de leeftijd 12-21 jaar (met een uitloop naar 24 jaar), aanmelden om een speciaal traject te volgen. Tijdens dit traject worden lessen gefinancierd om het talent nog verder te ontwikkelen. Hiervoor is per talent een maximumbudget beschikbaar van € 750,- per (school)jaar. Daarnaast krijgen de talenten die het traject volgen de mogelijkheid om regelmatig op te treden om zo podiumervaring op te doen. De talenten komen een aantal keer per jaar bij elkaar en ze worden gevraagd om als ambassadeur op te treden voor Zicht op Talent.

bottom of page