top of page

Bonno Heijke 

Gitaarles

Op jonge leeftijd kreeg ik voor het eerst een gitaar in mijn handen en ik was meteen verkocht! Ik merkte hoe veel er mogelijk was met een gitaar en hoe gaaf het was dat ik mijn favoriete nummers mee kon spelen. De grote gitaarhelden als Jimi Hendrix en B.B. King waren een grote inspiratie voor mij om zo veel mogelijk te spelen. Door zo veel te spelen en concerten te bezoeken ontdekte ik meer stijlen als blues, americana, country, soul en jazz. 

 

In 2014 begon ik mijn studie op het conservatorium van Haarlem, waar ik les kreeg van fantastische gitaristen. In mijn tijd op het conservatorium heb ik veel nieuwe stijlen ontdekt en ben ik mij hier veel in gaan verdiepen om een goede gitaarsound te krijgen. Hoewel ik in mei 2018 ben afgestudeerd, ontdek ik nog altijd nieuwe dingen. Dat is ook het leukste aan gitaarspelen!

 

Ik speel in veel verschillende bands waar ik de liedjes en/of de gitaarpartijen schrijf. Het allerbelangrijkste aan muziek maken en gitaarspelen is dat je plezier moet hebben, dan blijf je nieuwsgierig en wordt het alleen maar leuker. Of je nu wilt kunnen soleren als Hendrix of heerlijk relaxt wilt spelen als Jack Johnson, het kan allemaal. Mijn doel is dat jij zo snel mogelijk zelf nieuwe stukken kan leren. Je zal versteld staan hoe snel je ze in de vingers hebt!

bottom of page