Jim Wassenaar 

Piano & Keyboardles

Jim komt uit Heemskerk en speelt al van jongs af aan toetsen. Hij is in 2019 afgestudeerd aan het conservatorium van Haarlem.

In de afgelopen jaren heeft hij gespeeld in verschillende coverbands, waarvan de meest recente “Morgan en Hastalavista” zijn. Daarnaast treed hij veel op in restaurants en cafe’s met zijn akoestische duo “Evening lullaby”. 

Zijn passie licht vooral bij de elektronische muziek en heeft daardoor veel ervaringen opgedaan met het maken van sounds en geluiden. Zou jij graag keyboard willen spelen en meer willen leren over sounds en geluiden? Dan zit je bij Jim helemaal op je plaats. 

Jim speelt het liefst pop, dance en rock muziek. In de lessen laat hij jouw kennis maken met alle verschillende stijlen, zodat je zelf je favoriete muziek kunt gaan spelen. 

Jim is erg gemotiveerd om de leerlingen van de Popschool zijn kennis en visie van muziek over te brengen. Net zoals het motto van de Popschool staat plezier in het lesgeven en piano spelen bij hem voorop.

 

Jim leert de leerlingen populaire liedjes en past veel samenspel toe in zijn lessen. Dit naast gedegen methodiek en techniek oefeningen. Ook is hij op de hoogte van alle digitale ontwikkelingen in de muziek en leert de leerlingen hier spelenderwijs kennis mee maken in de lessen. 

1/2
Contact Popschool
​Contact 

Tim Bakker & Nicole Verouden

Beverplein 3

1834 GS Sint Pancras

info@popschoolyoursong.nl

onze voorkeur gaat uit naar een mailtje

  • Facebook Popschool
  • Instagram Popschool