top of page

Jim Wassenaar 

Docent & Pianostemmer

Jim komt uit Heemskerk en speelt al van jongs af aan toetsen (piano, keyboard, synthesizer, hammond). Hij is in 2019 afgestudeerd aan het conservatorium van Haarlem. Jim speelt het liefst pop, dance en rock muziek.

Zijn passie licht vooral bij de elektronische muziek en heeft daardoor veel ervaringen opgedaan met het maken van sounds en geluiden. Ook in het gebruik van software zoals logic pro X, MainStage, Kontakt, Massive en Sibelius heeft hij veel ervaring. 

Zou jij graag keyboard willen spelen en meer willen leren over sounds en geluiden? Dan zit je bij Jim helemaal op je plaats. 

Jim speelt het liefst pop, dance en rock muziek. In de lessen laat hij jouw kennis maken met alle verschillende stijlen, zodat je zelf je favoriete muziek kunt gaan spelen. 

Jim leert de leerlingen populaire liedjes en past veel samenspel toe in zijn lessen. Dit naast gedegen methodiek en techniek oefeningen.

Pianostemmer

In Februari 2020 heeft Jim de cursus pianostemmen afgerond bij een gediplomeerde pianostemmer. Naar aanleiding van de hoge vraag naar pianostemmers is hij actie gaan ondernemen en heeft hij zich kunnen scholen tot een pianostemmer.

Ben je op zoek naar een pianostemmer neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen! Afhankelijk van de staat en het type piano kan er een prijs worden gemaakt. (vanaf €60 ex btw)

 

bottom of page