top of page

Bandcoaching & Popbands
Alkmaar, Heerhugowaard e.o.

Popbands
Ben jij tussen de 12 en 20 jaar oud en op zoek naar een volgende muzikale ervaring?

 

Kom dan meespelen in onze Popbands, speciaal ontworpen voor jonge muzikanten zoals jij in uit onze regio.

Bij onze Popschool combineren we muzikale ontwikkeling met plezier en samenwerking. De bandlessen zijn een goeie aanvulling op jouw eigen les. Leer samen met gelijkgestemde muzikanten, onder begeleiding van ervaren coaches, jouw talenten verder te ontwikkelen.

We werken toe naar een spetterend optreden waar jullie kunnen schitteren voor een publiek. Voel de adrenaline stromen terwijl je jouw muzikale talenten laat zien op het podium.

Bestaande bands

Bij de Popschool verwelkomen we niet alleen individuele muzikanten voor onze bandcoaching lessen, maar ook bestaande bands. Voel je dat je vastzit of dat er meer potentieel in de band zit dan er momenteel uitkomt? Schrijf je dan in voor onze coachingssessies, waarbij je praktische tips en constructieve feedback krijgt. Soms is dat ene zetje in de goede richting alles wat een band nodig heeft!

Info

De eerstvolgende bandlessen starten vanaf april op vrijdag middag tussen 16-18 uur. De lessen worden gegeven door Merlyn.

Een bandles duurt 45 minuten en kost €7 per keer. Een lessen serie duurt 10 lessen en wordt afgesloten met een optreden op ons podium. Heb je interesse en wil je mee komen doen? Stuur een mail naar info@popschoolyoursong.nl

Jamsessie Popschool
Festival band.jpeg
Jamsessie-8 small_edited.jpg
bottom of page