Keyboardles alkmaar

Keyboardles Alkmaar e.o.

Waarom keyboardles bij de Popschool?

Je wilt graag keyboard leren spelen, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen?

Wij hebben meerdere docenten die allemaal conservatorium geschoold zijn. Alle docenten zijn actief in de muziekscene en staan wekelijks op het podium. Die ervaringen nemen zij weer mee de les in om op jou over te kunnen dragen. Wie weet sta ja over een tijdje ook wel op dat ene podium. We vinden het belangrijk dat onze docenten op de hoogte zijn van de huidige muziek om zo de leerlingen optimaal te kunnen stimuleren.

Pianoles of keyboardles?

Voor veel mensen is het verschil tussen een piano en keyboard niet helemaal duidelijk. Er zijn veel overeenkomsten maar ook zeker belangrijke verschillen. Op een keyboard kun je ook piano leren spelen, maar je moet er bewust van zijn dat een keyboard een ander instrument is dan een (digitale) piano.

Wil je meer weten over verschil tussen een akoestische, digitale piano of keyboard? Of ben je op zoek naar tips over de aanschaf van een piano of keyboard? Wij hebben e.e.a. voor je op een rijtje gezet.

Voor wie?

Iedereen vanaf 8 jaar of ouder is van harte welkom voor muziekles! Beginners, gevorderden van jong tot oud. Wij proberen elke leerling persoonlijk op hun eigen niveau en kunnen te benaderen. Wat wil je spelen en wat vooral niet. Een goede didactische ondergrond is zeer belangrijk, maar dit is slechts de basis voor een leuke les.

Waar?

Wij zijn zowel met de fiets als auto makkelijk te bereiken vanuit Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk en omgeving. Wij zijn gevestigd in Sint Pancras op het Beverplein 3 (Poppodium B3). Er is volop Gratis parkeerplek voor de deur. 

1/2

Docenten

Sam, Sander, Jim

Lesdagen & Tijden

Maandag 14.00-22.00

Dinsdag 14.00-21.00

Donderdag 14.00-21.00

Lesvormen

Privé en duolessen

Contact Popschool
​Contact 

Tim Bakker & Nicole Verouden

Beverplein 3

1834 GS Sint Pancras

info@popschoolyoursong.nl

onze voorkeur gaat uit naar een mailtje

  • Facebook Popschool
  • Instagram Popschool