top of page
Geluidsapparatuur

Keyboardles
Alkmaar, Heerhugowaard e.o.

Keyboardles bij de Popschool

Waarom keyboardles bij de Popschool?

Je wilt graag keyboard leren spelen, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen?

Wij hebben meerdere docenten die allemaal conservatorium geschoold zijn. Alle docenten zijn actief in de muziekscene en staan wekelijks op het podium. Die ervaringen nemen zij weer mee de les in om op jou over te kunnen dragen. Wie weet sta ja over een tijdje ook wel op dat ene podium. We vinden het belangrijk dat onze docenten op de hoogte zijn van de huidige muziek om zo de leerlingen optimaal te kunnen stimuleren.

Wat is het verschil tussen pianoles en keyboardles?

Voor veel mensen is het verschil tussen een piano en keyboard niet helemaal duidelijk. Er zijn veel overeenkomsten maar ook zeker belangrijke verschillen. Op een keyboard kun je ook piano leren spelen, maar je moet er bewust van zijn dat een keyboard een ander instrument is dan een (digitale) piano.

Wil je meer weten over verschil tussen een akoestische, digitale piano of keyboard? Of ben je op zoek naar tips over de aanschaf van een piano of keyboard? Wij hebben e.e.a. voor je op een rijtje gezet.

Optreden!?

Voor de leerlingen die het leuk vinden organiseren we verschillende voorspeel mogelijkheden. Dit is dé kans om familie en vrienden uit te nodigen om te komen kijken naar wat je hebt geleerd. Ook is het mogelijk om samen met andere leerlingen op te treden wat uiteindelijk het allerleukste is naar ons idee. 

Begint het al te kriebelen?

Waar?

Wij zijn gevestigd in Sint Pancras op het Beverplein 3 (Poppodium B3). Er is volop Gratis parkeerplek voor de deur. 

Leerlingen aan het woord:

Ankie

Onze zoon heeft al een jaar of 5 wekelijks pianoles bij de Popschool.
Stefano, de pianodocent weet de juiste toon te raken ; ) en daagt hem uit en inspireert hem iedere x weer. Waar ik vroeger iedere dag moest stimuleren tot oefenen speelt hij nu dagelijks met veel plezier uit zichzelf. De moeite die er gedaan wordt door de Popschool om leuke presentaties te organiseren en bandjes te vormen vind ik super.

Fam Roos

We hebben twee dochters, de een heeft saxofoonles, de ander pianoles. Allebei krijgen ze hartstikke goed les en je ziet ze echt progressie maken. En nog veel belangrijker: de docenten maken ze ook enthousiast. Ze hebben altijd zin in de lessen!

Ook in deze coronacrisis heeft het team de lessen supergoed opgepakt. De meiden hebben eigenlijk niets gemist. Petje af voor de docenten! Super dat we zo’n complete popschool in ons dorp hebben.

Keyboardles heerhugowaard
keyboardles
Keyboardles alkmaar

Waarom kiezen voor de Popschool:

Les op maat

Conservatorium geschoolde docenten

10 jaar ervaring

Gunstige lestarieven

Leuke shows en samenspeelprojecten

Vrijblijvende proefles volgen

Verschillende lesvormen mogelijk

Gratis parkeren voor de deur
 

Zien we je snel voor een proefles?

Les info

Docenten

Jim & Marnix

Lesdagen & Tijden

Maandag 14.00-22.00

Dinsdag 14.00-21.00

Donderdag 14.00-21.00

Lesvormen

Privéles & duoles vanaf €40 per maand

Optreden!?

Voor de leerlingen die het leuk vinden organiseren we verschillende voorspeel mogelijkheden. We zoeken altijd naar een originele en leuke manier om dit vorm te geven. Dit is dé kans om familie en vrienden uit te nodigen om te komen kijken naar wat je hebt geleerd. Ook is het mogelijk om samen met anderen op te treden wat uiteindelijk het allerleukste is naar ons idee. 

Begint het al te kriebelen?

Waar is de Popschool?

Wij zijn gevestigd in Sint Pancras op het Beverplein 3. Snel en makkelijker te bereiken vanuit Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Er is volop Gratis parkeerplek voor de deur.

bottom of page