top of page
Image by Martin Hexeberg

Pianoles
Alkmaar, Heerhugowaard e.o.

Pianoles bij de Popschool

Ben je op zoek naar pianoles?

Iedereen vanaf 8-80 jaar is van harte welkom voor pianoles! Beginners en gevorderden van jong tot oud. Wij proberen elke leerling, persoonlijk, op hun eigen niveau en kunnen te benaderen. Wat wil je spelen en wat vooral niet. Een goede didactische ondergrond is zeer belangrijk, maar dit is slechts de basis voor een leuke les. Wij kunnen je daar doelgericht bij helpen.

Zien we je snel voor een proefles?

Wat kun je verwachten?

Bij de Popschool kun je pianoles of keyboardles volgen. Een standaard les bestaat bij ons uit 30 minuten (privé of duoles). Ook kun je kiezen voor de wekelijkse 20 minuten variant, wat vooral voor de kinderen van 8-11 jaar aan te raden is.

Onze docenten zijn allemaal op de hoogte van de huidige muziek om zo de leerlingen optimaal te kunnen stimuleren. In de les proberen we zoveel mogelijk tools te geven om thuis mee aan de slag te kunnen gaan.  

Geen enkele les is hetzelfde. We passen de lessen aan op leeftijd, interesse en niveau van de leerling. Samen met je pianodocent werk je aan jouw persoonlijke muzikale ontwikkeling en wensen.

Wil je weten wat het verschil is tussen een akoestische en digitale piano? Of ben je op zoek naar wat tips over de aanschaf van een piano of keyboard? Wij hebben e.e.a. voor je op een rijtje gezet.

Geven jullie ook pianoles aan volwassenen?

Je bent nooit te oud om te leren is het motto! De volwassen leerlingen zijn goed vertegenwoordigd bij de Popschool. Naast de piano- en keyboard lessen organiseren we ook verschillende jamsessies of band avonden waar samenspel wordt bevorderd. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Mocht je op zoek zijn naar andere mensen om mee samen te spelen, houd dan onze socials in de gaten en blijf op de hoogte wanneer we weer een evenement organiseren.

Optreden!?

Voor de leerlingen die het leuk vinden organiseren we verschillende voorspeel mogelijkheden. Dit is dé kans om familie en vrienden uit te nodigen om te komen kijken naar wat je hebt geleerd. Ook is het mogelijk om samen met andere leerlingen op te treden wat uiteindelijk het allerleukste is naar ons idee. 

Begint het al te kriebelen?

Waar?

Wij zijn gevestigd in Sint Pancras op het Beverplein 3 (Poppodium B3). Er is volop Gratis parkeerplek voor de deur. 

Leerlingen aan het woord:

Ankie

Onze zoon heeft al een jaar of 5 wekelijks pianoles bij de Popschool.
Stefano, de pianodocent weet de juiste toon te raken ; ) en daagt hem uit en inspireert hem iedere x weer. Waar ik vroeger iedere dag moest stimuleren tot oefenen speelt hij nu dagelijks met veel plezier uit zichzelf. De moeite die er gedaan wordt door de Popschool om leuke presentaties te organiseren en bandjes te vormen vind ik super.

Fam Roos

We hebben twee dochters, de een heeft saxofoonles, de ander pianoles. Allebei krijgen ze hartstikke goed les en je ziet ze echt progressie maken. En nog veel belangrijker: de docenten maken ze ook enthousiast. Ze hebben altijd zin in de lessen!

Ook in deze coronacrisis heeft het team de lessen supergoed opgepakt. De meiden hebben eigenlijk niets gemist. Petje af voor de docenten! Super dat we zo’n complete popschool in ons dorp hebben.

pianoles alkmaar
pianoles alkmaar.jpg
pianoles volwassenen

Waarom kiezen voor de Popschool:

Les op maat

Conservatorium geschoolde docenten

10 jaar ervaring

Gunstige lestarieven

Leuke shows en samenspeelprojecten

Vrijblijvende proefles volgen

Verschillende lesvormen mogelijk

Gratis parkeren voor de deur
 

Zien we je snel voor een proefles?

Les info

Docenten

Jim & Marnix

Lesdagen & Tijden

Maandag 14.00-21.30

Dinsdag 14.00-21.00

Donderdag 14.00-21.00

Lesvormen

Privéles & duoles vanaf €43 per maand

Optreden!?

Voor de leerlingen die het leuk vinden organiseren we verschillende voorspeel mogelijkheden. We zoeken altijd naar een originele en leuke manier om dit vorm te geven. Dit is dé kans om familie en vrienden uit te nodigen om te komen kijken naar wat je hebt geleerd. Ook is het mogelijk om samen met anderen op te treden wat uiteindelijk het allerleukste is naar ons idee. 

Begint het al te kriebelen?

Waar is de Popschool?

Wij zijn gevestigd in Sint Pancras op het Beverplein 3. Snel en makkelijker te bereiken vanuit Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Er is volop Gratis parkeerplek voor de deur.

bottom of page