gitaarles alkmaar

Gitaarles

Alkmaar, Heerhugowaard e.o.

Gitaarles alkmaar en heerhugowaard

Gitaarles bij de Popschool

Ben je op zoek naar gitaarles?

Iedereen vanaf 8 jaar of ouder is van harte welkom voor gitaarles bij ons op de Popschool! Zowel beginners als gevorderden, van jong tot oud. De gitaar is op dit moment 1 van de populairste instrumenten om te leren spelen. Het komt nog steeds in veel (pop)muziek voor, het is laagdrempelig en je hebt vrij snel resultaat (mits je goed oefent).

 

Wij proberen elke leerling persoonlijk en op hun eigen niveau en kunnen te benaderen. Wat wil je spelen en wat vooral niet. 

Zien we je snel voor een proefles?

Wat kun je verwachten?

Bij de Popschool kun je akoestische of elektrische gitaarles volgen. Een standaard les bestaat uit 30 minuten. De beginnende gitaarleerlingen worden meestal in duo's of kleine groepjes ingedeeld als dit mogelijk is.

De beginnende gitarist begint meestal op een akoestische of ook wel klassieke gitaar genoemd. We kunnen tijdens de proefles verschillende opties laten zien. Mocht je al (elektrische) gitaar spelen dan zijn we ontzettend benieuwd wat je kunt en helpen we je graag om nog beter te kunnen spelen op je eigen instrument!

Tijdens de les proberen we zoveel mogelijk tools te geven om thuis mee aan de slag te kunnen. Daarbij is het wel belangrijk dat je genoeg tijd hebt thuis te kunnen oefenen. Wij kunnen je in alle stijlen gitaar leren spelen: pop, easy listening, metal, blues, rock en jazz repertoire. 

Geen enkele les is hetzelfde. We passen de lessen aan op leeftijd, interesse en niveau van de leerling. Samen met je gitaardocent werk je aan jouw persoonlijke muzikale ontwikkeling en wensen.

Geven jullie ook gitaarles aan volwassenen?

Je bent nooit te oud om te leren is het motto! 
Wij geven zowel akoestische als elektrische gitaarlessen aan kids en volwassenen. De volwassen leerlingen zijn goed vertegenwoordigd bij de Popschool. Naast de gitaarles organiseren we ook verschillende workshops waar samenspel wordt bevorderd. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Tijdens deze workshops zijn al verschillende mooie bands of samenspeel initiatieven ontstaan. De meeste volwassenen volgen privé gitaarles om zo het optimale van een les te kunnen benutten. Maar mocht je samen met een vriend(in) of partner op les willen kan dit natuurlijk ook. 

Optreden!?

Voor de leerlingen die het leuk vinden organiseren we verschillende voorspeel mogelijkheden. Dit is dé kans om familie en vrienden uit te nodigen om te komen kijken naar wat je hebt geleerd. Ook is het mogelijk om samen met andere leerlingen op te treden wat uiteindelijk het allerleukste is naar ons idee. 

Begint het al te kriebelen?

Waar?

Wij zijn gevestigd in Sint Pancras op het Beverplein 3 (Poppodium B3). Er is volop Gratis parkeerplek voor de deur. 

Leerlingen aan het woord:

Fiona

De gitaarlessen worden door mijn dochter altijd met plezier gedaan. Sven heeft engelengeduld en laat je ook eigen liedjes aandragen om te leren. Kortom een fijne muziekschool met voor ieder wat wils 

Fam Honig

Als twee kinderen iedere week met veel plezier naar Gitaarles gaan en ook nog zonder mopperen oefenen, dan doen ze het bij Popschool Your Song toch wel heel erg goed!!!

Gitaar les kinderen
gitaarles volwassenen
gitaarles heerhugowaard

Waarom kiezen voor de Popschool:

Les op maat

Conservatorium geschoolde docenten

10 jaar ervaring

Gunstige lestarieven

Geen jaarcontract

Vrijblijvende proefles volgen

Verschillende lesvormen mogelijk

Gratis parkeren voor de deur
 

Zien we je snel voor een proefles?

Les info

Docenten

Sander, Sven & Kjelt

Lesdagen & Tijden

Maandag t/m woensdag 14.00 - 21.30 uur

Lesvormen

Privéles & duoles vanaf €40 per maand: tarieven

Optreden!?

Voor de leerlingen die het leuk vinden organiseren we verschillende voorspeel mogelijkheden. We zoeken altijd naar een originele en leuke manier om dit vorm te geven. Dit is dé kans om familie en vrienden uit te nodigen om te komen kijken naar wat je hebt geleerd. Ook is het mogelijk om samen met andere leerlingen op te treden wat uiteindelijk het allerleukste is naar ons idee. 

Begint het al te kriebelen?

Waar is de Popschool?

Wij zijn gevestigd in Sint Pancras op het Beverplein 3. Snel en makkelijker te bereiken vanuit Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Er is volop Gratis parkeerplek voor de deur.