saxofoonles alkmaar

Saxfoonles

Alkmaar, Heerhugowaard e.o.

saxofoonles alkmaar

Saxofoonles bij de Popschool

Altijd al saxofoon willen leren spelen?

Vanaf je eerste noten tot aan de professionele stukken, van jazz tot pop, van klassiek tot meespelen met een DJ.. Saxofoon docent Tim creëert voor ieder een unieke saxofoonles.

Het is niet nodig om jarenlange methodes te volgen voordat je wat kunt spelen. Sterker nog, in de eerste les gaan we gelijk aan de slag en kun je al met een liedje meespelen! Ook samenspel wordt erg gestimuleerd. Zowel in de les of tijdens verschillende voorspeel momenten met andere leerlingen. Het samen muziek kunnen maken is in onze ogen het leukste wat er is.

Zien we je snel voor een proefles?

Wat kun je verwachten?

Een standaard les bestaat uit 30 of 45 minuten (wekelijks of om de week). Ook kun je kiezen voor de wekelijkse 20 minuten variant, wat vooral voor de jongere kids tot 12 jaar aan te raden is. Tijdens de lessen behandelen we verschillende onderdelen en zoeken we naar een goede mix van lekker spelen en het hebben van voldoende oefen materiaal om thuis mee aan de slag te kunnen. We proberen goed te kijken naar de wens en kunnen van de leerling.

Ook als je nog op zoek bent naar een (nieuwe) saxofoon kan Tim je helpen met de ins en outs tijdens het uitzoeken van een goed instrument. Wij werken samen met diverse muziekwinkels waardoor je vrij snel kunt starten met bijvoorbeeld een goed huur instrument. 

 

Een belangrijke tip: Of je nu beginnend of gevorderd saxofonist bent, om goed te kunnen spelen en conditie te krijgen (die heb je voor sax nodig) is het belangrijk dat je thuis goed oefent. 

Saxofoon les alkmaar
saxofoonles alkmaar
saxofoonles heerhugowaard

Leerlingen aan het woord:

Sander

Saxofoon improvisatie lessen bij Tim zijn een feestje! Tim is enthousiast en rustig tegelijk. Na jaren een beetje aangemodderd te hebben in mijn solo’s leer ik nu hoe een solo goed op te bouwen. Tim is een top docent!!

Udo

Wauw, ik had nooit gedacht dat ik weer iedere keer zo zou uitkijken naar mijn saxles bij Tim en ook iedere les kom ik er weer supertevreden vandaan. In de 9 maanden dat ik nu bezig ben heb ik zelfs al een keer met een bandje voor 250 man mogen optreden. Wie kan dat zeggen na 6 maanden? 

NAJAARS AANBIEDING

Wij hebben in samenwerking met onze leverancier een mooie aanbieding voor nieuwe leerlingen.

Als je les komt volgen bij ons kun je een complete saxofoon bij ons huren voor slechts €25/maand (naast het lesgeld). Mocht je besluiten de saxofoon aan te willen schaffen wordt de reeds betaalde huur in mindering gebracht op de saxofoon. Een zogenaamde huur-koop constructie. 

Je kunt de saxofoon ook gelijk aanschaffen ook voor het kopen hebben we een mooie deal weten te maken:

 

Koop de saxofoon van €595,- nu voor maar €450,- 

 

Wij hebben 3 mooie saxofoons beschikbaar dus wees er snel bij OP is natuurlijk OP..

Voor wie?

Iedereen vanaf 7/8 jaar of ouder is van harte welkom voor saxofoonles. Er zijn voor jonge kids speciale draagbanden waarbij het gewicht van de saxofoon goed over de rug wordt verdeeld. 

Je bent nooit te oud om saxofoon te leren spelen. Nog steeds horen we vaak dat mensen het jammer vinden nooit te zijn gestart. Dit is je kans! Tim probeert elke leerling persoonlijk, op ieder niveau en kunnen te benaderen. Wat wil je spelen en wat vooral niet. Een goede didactische ondergrond is zeer belangrijk, maar dit is slechts de basis voor een leuke les.

Ook de gevorderde speler is van harte welkom. Wil je je sound (klank en toon) verbeteren, aan je timing werken, kunnen improviseren met diverse toonladders en of akkoorden, toptones leren spelen?  Kom een keer langs voor een vrijblijvende proefles en ervaar het zelf.

Je kunt al saxofoonles komen volgen vanaf €40 per maand!

Optreden!?

Voor de leerlingen die het leuk vinden organiseren we verschillende voorspeel mogelijkheden. We zoeken altijd naar een originele en leuk manier om dit vorm te geven. Dit is dé kans om familie en vrienden uit te nodigen om te komen kijken naar wat je hebt geleerd. Ook is het mogelijk om samen met andere leerlingen op te treden wat uiteindelijk het allerleukste is naar ons idee. 

Begint het al te kriebelen?

Waar is de Popschool?

Wij zijn gevestigd in Sint Pancras op het Beverplein 3. Snel te bereiken vanuit Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Er is volop Gratis parkeerplek voor de deur.

 

Contact Popschool
​Contact 

Tim Bakker & Nicole Verouden

Beverplein 3

1834 GS Sint Pancras

info@popschoolyoursong.nl

onze voorkeur gaat uit naar een mailtje

  • Facebook Popschool
  • Instagram Popschool