Saxofoonles Alkmaar e.o.

Ben je op zoek naar saxofoonles?

Van jazz tot pop, van klassiek tot meespelen met een DJ, Tim creëert voor ieder een unieke saxofoonles. Geen jarenlange methodes voordat je wat kunt spelen. Sterker nog in de eerste les kun je al met een liedje meespelen! 

 

Voor wie?

Iedereen vanaf 8 jaar of ouder is van harte welkom voor saxofoonles. Beginners of gevorderden van jong tot oud. Wij proberen elke leerling persoonlijk op hun eigen niveau en kunnen te benaderen. Wat wil je spelen en wat vooral niet. Een goede didactische ondergrond is zeer belangrijk, maar dit is slechts de basis voor een leuke les.

Wat kun je verwachten?

Een standaard les bestaat uit 30 of 45 minuten. Ook kun je kiezen voor de wekelijkse 20 minuten variant, wat vooral voor de jongere kids aan te raden is. 

Speel je bij een harmonie of fanfare en wil je werken aan een solo stuk, wil je graag leren improviseren, of beter leren noten lezen? Dit is geen probleem. Ook als je nog op zoek bent naar een saxofoon kan Tim je helpen met de ins en outs voor het uitzoeken van een nieuw of vintage instrument.

 

Wel een belangrijke tip: Of je nu beginnend of gevorderd bent, om goed te kunnen spelen en conditie te krijgen (die heb je voor sax wel nodig) is het belangrijk dat je thuis goed oefent. 

Optreden!?

Voor de leerlingen die het leuk vinden organiseren we verschillende voorspeel mogelijkheden. Dit is dé kans om familie en vrienden uit te nodigen om te komen kijken naar wat je hebt geleerd. Ook is het mogelijk om samen met andere leerlingen op te treden wat uiteindelijk het allerleukste is naar ons idee. 

Begint het al te kriebelen?

Waar?

Wij zijn zowel met de fiets als auto makkelijk te bereiken vanuit uit Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk en omgeving. Wij zijn gevestigd in Sint Pancras op het Beverplein 3 (Poppodium B3). Er is volop Gratis parkeerplek voor de deur. 

Docenten

Tim

Lesdagen & tijden

Dinsdag 14.00-21.30 uur

Tarieven & Lesvormen

Klik hier...

  • Popschool Facebook
  • Popschool Your Song Instagram
​Contact 

Tim Bakker & Nicole Verouden

Beverplein 3

1834 GS Sint Pancras

info@popschoolyoursong.nl