top of page

Activiteiten

What's Poppin' on Stage 🎤🎶

What’s Poppin’ on Stage in Poppodium B3 is een open podium voor getalenteerde jongeren die de kans krijgen om hun muzikale kunsten te laten zien en horen. De benodigde faciliteiten zijn op de locatie aanwezig. Popschool Your Song zorgt voor de programmering. 

 

Locatie B3 (Grote zaal Popschool), aanvang 20.15 uur, gratis entree!

Programma 31-5-24:

Wildfires, 2247, Efvy, Ace of spades

Zie onze instagram voor meer info

Jamsessie Popschool
bandcoaching popschool
jamsessie alkmaar

Popschool Unplugged

De Popschool Unplugged serie is een jaarlijks terugkerend traject waarbij we muziek makende jongeren de professionele tools, tips en tricks bieden om zich voor te bereiden op een podiumpresentatie. Dit gebeurt meerstal, zoals de naam ook weergeeft, in kleine (semi-akoestische) bezetting. Singer/songwriters, duo’s en kleine combo’s. In deze serie van unplugged werken we met een aantal jongeren naar een eind performance op de radio toe. 

 

Wil je meer info of mee doen, volg ons dan op Instagram of stuur een dm: @popschoolyoursong

Popschool festival 26 juni

Wauw wauw wauw, wat een waanzinnige dag was dit! Alleen maar blije gezichten, 180 optredende leerlingen, veeel bezoekers en fantastisch weer.
 

Foto's festival: klik hier

 

10 jaar popschool gaan we vieren … op zondag 26 juni (12:00-17:00).


 

Zet deze dag in de agenda; we hopen zoveel mogelijk leerlingen een podium te bieden deze dag. Het belooft een toffe, muzikale dag, te worden met optredens en uitvoeringen van jong en oud waarbij samenspel gestimuleerd wordt.

Leerlingen worden in verschillende tijdsblokken ingedeeld op het binnen of buiten podium.
Overleg met je docent welk nummer je graag wilt spelen en nodig vrienden en familie uit te komen kijken. Toegang is GRATIS

Locatie is onze eigen vertrouwde Popschool. Bekijk het tijdschema hieronder wanneer je bent ingedeeld. Mocht je vragen hebben over de indeling neem dan contact op met je docent!

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Lief Langedijk en Poppodium B3

 

popschool festival
bottom of page