Activiteiten

Popschool festival 26 juni

Wauw wauw wauw, wat een waanzinnige dag was dit! Alleen maar blije gezichten, 180 optredende leerlingen, veeel bezoekers en fantastisch weer.
 

Foto's festival: klik hier

 

10 jaar popschool gaan we vieren … op zondag 26 juni (12:00-17:00).


 

Zet deze dag in de agenda; we hopen zoveel mogelijk leerlingen een podium te bieden deze dag. Het belooft een toffe, muzikale dag, te worden met optredens en uitvoeringen van jong en oud waarbij samenspel gestimuleerd wordt.

Leerlingen worden in verschillende tijdsblokken ingedeeld op het binnen of buiten podium.
Overleg met je docent welk nummer je graag wilt spelen en nodig vrienden en familie uit te komen kijken. Toegang is GRATIS

Locatie is onze eigen vertrouwde Popschool. Bekijk het tijdschema hieronder wanneer je bent ingedeeld. Mocht je vragen hebben over de indeling neem dan contact op met je docent!

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Lief Langedijk en Poppodium B3

popschool festival
Timetable festival 2022.png
Jamsessie Popschool
bandcoaching popschool
jamsessie alkmaar

Jamsessie: kwartaal 4

We hebben 2 geweldige jamsessies gehad op 6 maart en 22 mei. Op 26 juni zullen verschillende deelnemers van de sessies het podium betreden om voor publiek op te treden op het Popschool Festival!


In het najaar gaan we door met de sessies: Voor alle volwassen (oud)leerlingen die graag samen muziek willen maken; organiseren we op zondagmiddag NTB 2022 om 15.00 uur een jamsessie. 

Aan de hand van de vooraf samengestelde lijst met nummers kies je één of meerdere nummers om op het podium in de Popschool te komen jammen.
Alle faciliteiten zijn uiteraard aanwezig. Meld je aan en ontvang de lijst met nummers in je mailbox! Meld aan