top of page

Activiteiten

Workshop Singing Sessions 29 december 🎤🎶


In deze groepssessie(s) maak je kennis met andere zangers en zangeressen.  

Tijdens deze (besloten) sessie krijgen alle deelnemers de mogelijkheid om een nummer te zingen op het podium in B3. 
Een sessie waarin je nieuwe dingen kunt uitproberen, tips kunt vragen aan elkaar en vooral van en met elkaar kunt leren. 

Deze sessie worden begeleidt door zangcoach Nicole Verouden van Popschool Your Song. Ben je benieuwd hoe het is om op te treden op een echt podium, wil je werken aan je podium presentatie of heb je behoefte aan feedback? Kom dan meedoen!

 


Mail dan voor 23 december je naam door + het nummer dat je deze avond ten gehore wil brengen.

 

Popschool Unplugged

De Popschool Unplugged serie is een jaarlijks terugkerend traject waarbij we muziek makende jongeren de professionele tools, tips en tricks bieden om zich voor te bereiden op een podiumpresentatie. Dit gebeurt meerstal, zoals de naam ook weergeeft, in kleine (semi-akoestische) bezetting. Singer/songwriters, duo’s en kleine combo’s. In deze serie van unplugged werken we met een aantal jongeren naar een eind performance op de radio toe. 

We zijn dit jaar de samenwerking aangegaan met Serieus Langedijk. Zij bieden dit jaar leerlingen/jongeren van de Popschool een mooi podium. Serieus Langedijk; de jaarlijkse radiomarathon van 27 t/m 31 december live vanuit Café de Schelvis, waar dj's: Didier, Thomas en Stef samen met alle inwoners van Langedijk en omstreken geld inzamelen voor een lokaal goed doel.

 

Wil je meer info of mee doen, volg ons dan op Instagram of stuur een dm: @popschoolyoursong

Jamsessie: kwartaal 1 2023

We hebben 2 geweldige jamsessies gehad op 6 maart en 22 mei. Op 26 juni zullen verschillende deelnemers van de sessies het podium betreden om voor publiek op te treden op het Popschool Festival!


In het voorjaar van 2023 gaan we door met de sessies: Voor alle (oud)leerlingen die graag samen muziek willen maken; organiseren we op zondagmiddagen om 15.00 uur een jamsessie. 

Aan de hand van de vooraf samengestelde lijst met nummers kies je één of meerdere nummers om op het podium in de Popschool te komen jammen.
Alle faciliteiten zijn uiteraard aanwezig. Meld je aan en ontvang de lijst met nummers in je mailbox! Meld aan

Jamsessie Popschool
bandcoaching popschool
jamsessie alkmaar

Popschool festival 26 juni

Wauw wauw wauw, wat een waanzinnige dag was dit! Alleen maar blije gezichten, 180 optredende leerlingen, veeel bezoekers en fantastisch weer.
 

Foto's festival: klik hier

 

10 jaar popschool gaan we vieren … op zondag 26 juni (12:00-17:00).


 

Zet deze dag in de agenda; we hopen zoveel mogelijk leerlingen een podium te bieden deze dag. Het belooft een toffe, muzikale dag, te worden met optredens en uitvoeringen van jong en oud waarbij samenspel gestimuleerd wordt.

Leerlingen worden in verschillende tijdsblokken ingedeeld op het binnen of buiten podium.
Overleg met je docent welk nummer je graag wilt spelen en nodig vrienden en familie uit te komen kijken. Toegang is GRATIS

Locatie is onze eigen vertrouwde Popschool. Bekijk het tijdschema hieronder wanneer je bent ingedeeld. Mocht je vragen hebben over de indeling neem dan contact op met je docent!

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Lief Langedijk en Poppodium B3

 

popschool festival
bottom of page