top of page

Activiteiten

What's Poppin' on Stage 🎤🎶

What’s Poppin’ on Stage in Poppodium B3 is een open podium voor getalenteerde jongeren die de kans krijgen om hun muzikale kunsten te laten zien en horen. De benodigde faciliteiten zijn op de locatie aanwezig. Popschool your song zorgt voor de programmering. 


Spelen voor een gevulde zaal is het allerleukste, nodig zelf actief mensen uit om deze avond te komen luisteren. Entree is gratis en de bar is geopend. 

Support elkaar blijf luisteren, positive vibes zijn heel belangrijk om op podium lekker je ding te kunnen doen.

Programma:

Volgt zsm

Eindshow seizoen 2022-2023

Op 9 juli organiseren we het afsluitende leerlingen optreden. Alle leerlingen, jong en oud, krijgen de kans om te laten horen waar ze dit jaar mee bezig zijn geweest. We hebben geprobeerd verschillende combinaties te maken tussen leerlingen, dus het belooft een toffe en muzikale dag te worden in de zaal van de popschool. Leerlingen zijn ingedeeld in verschillende tijdsblokken. Nodig gerust vrienden en familie uit om te komen kijken, want de toegang is gratis.

Programma:

11.30 uur Leerlingen Merlijn en Bonno en Max (gitaar)

13.00 uur Leerlingen Jim (piano/keyboard)
14.30 uur Leerlingen Sander (gitaar) en Sander (piano)

16.00 uur Leerlingen 18+ 

Leerlingen van Tim (sax), Kjelt (bas) en Nicole (zang) zullen verschillende blokjes aanvullen.

Popschool Unplugged

De Popschool Unplugged serie is een jaarlijks terugkerend traject waarbij we muziek makende jongeren de professionele tools, tips en tricks bieden om zich voor te bereiden op een podiumpresentatie. Dit gebeurt meerstal, zoals de naam ook weergeeft, in kleine (semi-akoestische) bezetting. Singer/songwriters, duo’s en kleine combo’s. In deze serie van unplugged werken we met een aantal jongeren naar een eind performance op de radio toe. 

 

Wil je meer info of mee doen, volg ons dan op Instagram of stuur een dm: @popschoolyoursong

Jamsessie: kwartaal 1 2023

We hebben 2 geweldige jamsessies gehad op 6 maart en 22 mei. Op 26 juni zullen verschillende deelnemers van de sessies het podium betreden om voor publiek op te treden op het Popschool Festival!


In het voorjaar van 2023 gaan we door met de sessies: Voor alle (oud)leerlingen die graag samen muziek willen maken; organiseren we op zondagmiddagen om 15.00 uur een jamsessie. 

Aan de hand van de vooraf samengestelde lijst met nummers kies je één of meerdere nummers om op het podium in de Popschool te komen jammen.
Alle faciliteiten zijn uiteraard aanwezig. Meld je aan en ontvang de lijst met nummers in je mailbox! Meld aan

Jamsessie Popschool
bandcoaching popschool
jamsessie alkmaar

Popschool festival 26 juni

Wauw wauw wauw, wat een waanzinnige dag was dit! Alleen maar blije gezichten, 180 optredende leerlingen, veeel bezoekers en fantastisch weer.
 

Foto's festival: klik hier

 

10 jaar popschool gaan we vieren … op zondag 26 juni (12:00-17:00).


 

Zet deze dag in de agenda; we hopen zoveel mogelijk leerlingen een podium te bieden deze dag. Het belooft een toffe, muzikale dag, te worden met optredens en uitvoeringen van jong en oud waarbij samenspel gestimuleerd wordt.

Leerlingen worden in verschillende tijdsblokken ingedeeld op het binnen of buiten podium.
Overleg met je docent welk nummer je graag wilt spelen en nodig vrienden en familie uit te komen kijken. Toegang is GRATIS

Locatie is onze eigen vertrouwde Popschool. Bekijk het tijdschema hieronder wanneer je bent ingedeeld. Mocht je vragen hebben over de indeling neem dan contact op met je docent!

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Lief Langedijk en Poppodium B3

 

popschool festival
bottom of page