top of page

Activiteiten

Leerlingen Eindshow 🎤🎶

Zondag 7 juli organiseren we de eindshow waarbij alle leerlingen de kans krijgen om op het podium te laten horen en zien waar ze dit jaar aan hebben gewerkt. 

Zaterdag 6 juli staat in het teken van de zanggroepen presentatie.

Het belooft een muzikaal weekend te worden in de zaal van de Popschool. Leerlingen zijn ingedeeld in verschillende tijdsblokken. Nodig vrienden en familie uit om te komen kijken, de toegang is gratis. Het tijdschema is te vinden op onze website. Voor meer info, vraag je eigen docent!

Elk blok duurt ongeveer 45-60 minuten. Tussen de 10-5 minuten van te voren aanwezig voor het blok is voldoende, daarna sluiten we de deur.

Onze leerlingen hebben hard geoefend voor hun optredens. Daarom vragen we vriendelijk aan alle ouders en leerlingen om tijdens het gehele blok te blijven zitten en aandacht te hebben voor alle optredende leerlingen.

Programma zaterdag 6 juli:

15.30 uur - Zanggroep 1 en 2

16.30 uur - Zanggroep 3 + prive Nicole

Programma zondag 7 juli:

10.45 uur - Leerlingen van Jim, Tim

11.45 uur - Leerlingen van Jim, Marnix

12.45 uur - Leerlingen van Bonno, Esmé

13.45 uur - Leerlingen van Max, Sander

14.45 uur - Leerlingen van Kjelt, Sander

15.45 uur - Leerlingen van Nicole

16.45 uur - Leerlingen van Merlyn + popbands

Vraag je docent in welk blok je bent ingedeeld.

What's Poppin' on Stage 🎤🎶

What’s Poppin’ on Stage in Poppodium B3 is een open podium voor getalenteerde jongeren die de kans krijgen om hun muzikale kunsten te laten zien en horen. De benodigde faciliteiten zijn op de locatie aanwezig. Popschool Your Song zorgt voor de programmering. 

 

Locatie B3 (Grote zaal Popschool), aanvang 20.15 uur, gratis entree!

Programma:

De 7e editie zal na de zomer worden gepland.

Zie onze instagram voor meer info

Jamsessie Popschool
bandcoaching popschool
jamsessie alkmaar

Popschool Unplugged

De Popschool Unplugged serie is een jaarlijks terugkerend traject waarbij we muziek makende jongeren de professionele tools, tips en tricks bieden om zich voor te bereiden op een podiumpresentatie. Dit gebeurt meerstal, zoals de naam ook weergeeft, in kleine (semi-akoestische) bezetting. Singer/songwriters, duo’s en kleine combo’s. In deze serie van unplugged werken we met een aantal jongeren naar een eind performance op de radio toe. 

 

Wil je meer info of mee doen, volg ons dan op Instagram of stuur een dm: @popschoolyoursong

bottom of page