top of page

Nicole Verouden

Zangles & Popkoor

Nicole werd in 1990 geboren te Heerlen en groeide op in een warm, bourgondisch Limburgs gezin. Toen ze op 5-jarige leeftijd al populaire liedjes op de radio probeerde mee te zingen, wist haar omgeving al snel wat haar passie was. Zang!!

Inmiddels vele ervaringen rijker is Nicole Cum Laude (2014) afgestudeerd aan het Conservatorium te Haarlem en volop aan haar carrière aan het werken.

In 2012 heeft ze samen met Tim de Popschool opgericht.

 

Zangles en vocal coaching: 

Bij onze zanglessen staat jouw muzikale wens als zanger(es) centraal. Samen werk je aan een nummer en pak je technische moeilijkheden aan. Tijdens de lessen wordt aandacht besteed aan techniek, houding, klankkleur, tekstinterpretatie en gezonde stemvorming. Nicole volgt sinds 2016 jaarlijks extra cursussen in CVT zangtechniek.

Nicole helpt je ook graag met de voorbereiding op (conservatorium) audities, optredens, of deelname aan tv-shows. Ze geeft de juiste tips en begeleidt je naar een goede performance.

ACT Coaching

Tijdens het zingen of muziek maken kunnen emoties zoals spanning voor een optreden naar boven komen, wat ook invloed kan hebben op je stem. In 2021 heeft Nicole de basis- en vervolgopleiding tot ACT-coach afgerond. Met de ACT-methode leer je flexibel omgaan met obstakels in je leven, zodat je je kunt richten op waardevolle zaken.

Het is een ervaringsgericht traject waarbij je werkt aan je binnenwereld (gedachten en emoties) en lichaam, inclusief mindfulness-oefeningen. Deze behandelvorm heeft veel raakvlakken met cognitieve gedragstherapie.

Let op: Vanwege de huidige vraag is zangervaring vereist voor Nicole haar lessen. Informeer naar de mogelijkheden bij 1 van onze andere docenten.

 

bottom of page