top of page

Nicole Verouden

Zangles & Popkoor

Nicole werd in 1990 geboren te Heerlen en groeide op in een warm, bourgondisch Limburgs gezin. Toen ze op 5-jarige leeftijd al populaire liedjes op de radio probeerde mee te zingen, wist haar omgeving al snel wat haar passie was. Zang!!

Inmiddels vele ervaringen rijker is Nicole Cum Laude (2014) afgestudeerd aan het Conservatorium te Haarlem en volop aan haar carrière aan het werken.

In 2012 heeft ze samen met Tim de Popschool opgericht.

 

Zangles en vocal coaching: 

In de zangles staat jouw eigen muzikale wens als zanger(es) centraal. Samen gaan jullie aan de slag met een nummer en zullen zo de technische moeilijkheden aanpakken. Tijdens zanglessen wordt er aandacht besteed aan aspecten als techniek, houding, klankkleur, tekstinterpretatie en natuurlijk de gezonde stemvorming. Nicole volgt sinds 2016, ieder jaar, extra cursussen CVT zangtechniek.

 

Ook helpt Nicole je graag met een vervolg stap richting het conservatorium. Heb je binnenkort een auditie, ga je ergens optreden of wil je meedoen met The Voice? Nicole kan je helpen bij de voorbereiding. Ze geeft je handige tips en helpt je op weg naar een goede performance!

ACT Coaching

Tijdens het zingen of muziek maken kunnen er bepaalde emoties loskomen, bijvoorbeeld spanning voor een optreden of presentatie. Deze spanning kan ook 'op je stem slaan'. 

In 2021 heeft Nicole de basis en vervolg opleiding tot act coach gevolgd.

Met de ACT methode leer je om op een flexibele manier om te gaan met de obstakels die je tegenkomt in je leven, zodat je je aandacht kunt richten op waardevolle dingen.

Het is een ervaringsgericht behandeltraject waarbij je aan de slag gaat met je binnenwereld (gedachten en emoties) en lichaam. Ook mindfulness oefeningen zijn onderdeel van het traject. De behandelvorm heeft verder veel raakvlakken met cognitieve gedragstherapie.

 

bottom of page