Nicole Verouden

Zangles & Popkoor

Nicole werd in 1990 geboren te Heerlen en groeide op in een warm, bourgondisch Limburgs gezin. Toen ze op 5-jarige leeftijd al populaire liedjes op de radio probeerde mee te zingen, wist haar omgeving al snel wat haar passie was. Zang!!

Inmiddels vele ervaringen rijker is Nicole Cum Laude (2014) afgestudeerd aan het Conservatorium te Haarlem en volop aan haar carrière aan het werken.

Je kunt je als beginnend of gevorderd zanger(es) aanmelden bij Nicole. Ze past de les aan op het doel en de mogelijkheden van de leerling. Het repertoire voor de zangles bepaal je grotendeels zelf. Als je zoekende bent naar jouw muzikale stijl kunnen jullie samen kijken wat het beste bij je past. Het plezier en het genieten van de muziek staat in de les voorop!
 

Zangles en vocal coaching: 

In de zangles staat jouw eigen muzikale wens als zanger(es) centraal. Samen gaan jullie aan de slag met een nummer en zullen zo de technische moeilijkheden aanpakken. Tijdens zanglessen wordt er aandacht besteed aan aspecten als techniek, houding, klankkleur, tekstinterpretatie en natuurlijk de gezonde stemvorming. Nicole volgt sinds 2016, ieder jaar, extra cursussen CVT zangtechniek.

 

Nicole heeft al meerdere leerlingen met succes begeleid naar het conservatorium. Heb je binnenkort een auditie, ga je ergens optreden of wil je meedoen met The Voice? Ook hier kan Nicole je helpen bij de voorbereiding. Ze geeft je handige tips en helpt je op weg naar een goede performance!

Nicole heeft in juni 2017 de prijs voor beste dirigent gewonnen bij Korenfestival Medemblik.

1/3