top of page

Popschool Festival

Bedankt!

We hebben even gewacht met het uitspreken van onze dank na deze fantastische festival dag. Maar eigenlijk kunnen we na de mooie samenvatting en lovende woorden van Oog op Alkmaar bijna niks meer toevoegen. De foto's op onze Facebook pagina spreken boekdelen! 

 

12-2-2017: alleen maar blije gezichten, een bruisend theater met overal muziek, een lach en een traan bij de 600!! bezoekers. Wat zijn we trots op onze leerlingen, school en ons team!  5 jaar popschool, veel meegemaakt veel bereikt maar nog zo veel mooie dromen die we willen waarmaken voor zoveel mogelijk muziekliefhebbers!

Onze dank is groot! 

Tim & Nicole

We hebben iets te vieren!

Op 12 februari 2017 vieren wij dat Popschool Your Song 5 jaar bestaat. Het is dus alweer bijna 5 jaar geleden dat wij het initiatief starten 'muziekles van nu'.

We zijn gestart met 1, 2 en al snel meerdere leerlingen, een aantal van hen volgt nog steeds les. In die 5 jaar is er heel veel gebeurd. Er zijn nieuwe docenten en instrumenten bijgekomen en vele leerlingen hebben zich aangesloten bij de popschool. 

4 kerstshows, 4 zomershows, een jamsessie optredens in het zwembad en allerlei leuke andere locaties. We zijn super blij dat ons initiatief in 5 jaar is uitgegroeid tot een mooie popschool waarbij wij elke week vol enthousiasme les kunnen geven aan zowel jonge als volwassen leerlingen.
Wij hopen dit door te kunnen zetten in de toekomst (nog steeds zoekende naar een nieuwe locatie). Voor nu willen wij iedereen bedanken voor alle positiviteit en inzet. Op een hele mooie muzikale toekomst!

Popschool muziekles Alkmaar

Jubileumshow

Bij een jubileum hoort een speciale gelegenheid. Op zondag 12 februari 2017 organiseren wij het Popschool festival in de Binding te Zuid-Scharwoude. 

We organiseren een muzikale dag, VRIJ toegankelijk voor iedereen. Deze hele dag zal in teken staan van muziek. Verschillende podia verspreid in het gebouw waar de hele dag door muziek zal worden gemaakt. Deze podia kunnen een plek bieden aan leerlingen, ex leerlingen of andere talenten. De dag zal worden afgesloten met een spetterend docentenconcert.

Tijdens het festival houden we rekening met beginners en gevorderden. Zo zal er voor de beginnende leerlingen een apart podium zijn. Daarnaast hebben we een podium waar we met 10 bandjes zullen gaan optreden. Het definitieve schema zal na de aanmeldingsperiode op de site kenbaar worden gemaakt.

 

Programma + info

Programma
Programma popfestival Alkmaar
Festival - Theater de Binding: Bosgroet 12

De leerlingen dienen op het festival minimaal 30 minuten voor aanvang van hun eigen blok aanwezig te zijn bij het desbetreffende podium. Het is natuurlijk leuk om ook bij je medeleerlingen te kijken of een van de leuke stands of workshops te bezoeken.

 

De kleedkamer is alleen toegankelijk voor leerlingen die in de grote zaal optreden. Voor de overige leerlingen is er dus geen kleedkamer. Wel is er een garderobe (gebruik op eigen risico).

Repetitie - Mc Blue: Edisonweg 7

De repetitie info van de popbands verloopt via je eigen docent. Zorg dat je 10 minuten van te voren aanwezig bent en je instrument klaar hebt staan.

Podiumsponsor

Sponsors
Logo Bakker Schoon Makelaardijk
Logo Beeldschppr
Oog op Alkmaar

Sponsor

Honig en Honig
Oog op Alkmaar
bottom of page