Zangles

Ben je op zoek naar kwalitatieve maar ook leuke zangles in Heergowaard of omstreken?

Dan ben je bij de Popschool op het goede adres. Welk doel je hebt maakt niet uit: misschien wil je meedoen met The Voice, zing je voor jezelf, in een band of op een podium… Het kan allemaal. Wij leren je de juiste technieken voor een gezonde stemvorming.

​Voor wie?

Je kunt je als beginnend, of gevorderd, zanger(es) aanmelden bij de Popschool. Vanaf 7 jaar kun je zangles komen volgen bij ons. Uiteraard geven wij ook les aan tieners of volwassenen. 

De zangdocenten Nicole of Lianne passen de les aan op het doel en op de mogelijkheden van de leerling. 

Naast privé en duolessen bieden we ook verschillende groepslessen aan. Klik dan is door naar de zanggroepen of popkoor pagina.
 

Zangles en vocalcoaching: 

In de zangles staat jouw eigen muzikale wens als zanger(es) centraal. Je gaat samen aan de slag met een nummer en zullen zo de technische moeilijkheden aanpakken. Tijdens de zanglessen besteden we aandacht aan aspecten als ademhaling, techniek, houding, klankkleur, tekstinterpretatie en natuurlijk de gezonde stemvorming.

 

Ook als je als zangervaring hebt kunnen we je verder helpen. We hebben al meerdere leerlingen met succes begeleid naar het conservatorium. Heb je binnenkort een auditie of ga je ergens optreden? Wij helpen je graag bij een goede voorbereiding. We geven je handige tips en tricks op weg naar een top performance!

Wist je dat onze zangleerling Mikki 5e is geworden in seizoen 9 van The Voice? Ook dit jaar doen er weer leerlingen mee, kijken dus!

Enkele voordelen van de Popschool op een rijtje:

Les op maat

Professionele docenten

Gunstige lestarieven

Korte opzegtermijn

Vrijblijvende proefles volgen

Verschillende lesvormen mogelijk

Gratis parkeren voor de deur

Optreden!?

Voor de leerlingen die het leuk vinden organiseren we verschillende voorspeel mogelijkheden. Dit is dé kans om familie en vrienden uit te nodigen om te komen kijken naar wat je hebt geleerd. Ook is het mogelijk om samen met andere leerlingen op te treden wat uiteindelijk het allerleukste is naar ons idee. 

Niks moet alles mag!

Waar?

Wij zijn zowel met de fiets als auto makkelijk te bereiken vanuit Heerhugowaard, Alkmaar of Langedijk en omgeving. Wij zijn gevestigd in Sint Pancras op het Beverplein 3 (Poppodium B3). 

1/3

Docenten

Nicole, Lianne

Lesdagen & tijden

Maandag 10.30-22.00

Woensdag 13.00-22.00 

Donderdag 13.00-22.00 


Lesvormen

Priveles, duoles en groepsles

  • Popschool Facebook
  • Popschool Your Song Instagram
​Contact 

Tim Bakker & Nicole Verouden

Beverplein 3

1834 GS Sint Pancras

info@popschoolyoursong.nl