Groepsles zang

in Alkmaar e.o.

Groepsles zang Alkmaar

Zangles bij de Popschool

Zing jij graag en zou je het leuk vinden om dit samen met je leeftijdsgenoten te doen? 

In de groepslessen zang werken we samen aan bewustwording van zangtechnische vaardigheden als ademhaling, tekstinterpretatie, stemtechnieken, presentatie en samenzang. Het repertoire is up to date en aansluitend op de leeftijdscategorie van de groep.

Songs van NU!


We kiezen leuke, afwisselende liedjes uit die bij elke leeftijds groep goed passen. We wisselen engelstalige nummers af met Nederlandse nummers uit de top 40. Soms veranderen we de tekst of maken we een eigen vertaling van een nummer. Hierdoor blijven de nummers origineel en gevarieerd.

Optreden!?

Voor de leerlingen die het leuk vinden organiseren we verschillende voorspeel mogelijkheden gedurende het jaar. Dit is dé kans om familie en vrienden uit te nodigen om te komen kijken naar wat je hebt geleerd tijdens de lessen. Ook is het mogelijk om samen met andere leerlingen op te treden wat uiteindelijk het allerleukste is naar ons idee. 

Begint het al te kriebelen?

Zangles Alkmaar
Zangles kinderen Alkmaar
Zanggroep Alkmaar

Zangles in een groep die bij jou past!

Als je wilt komen zingen in een groep, plannen we altijd eerst een proefles in. Ook als je het nog wat spannend vindt, is dit een goede manier om te kijken of zingen in een groep iets voor je is. Het is uiteraard ook belangrijk dat je in een groep mee komt doen die goed bij je past. Als je je op je gemak voelt in een groep sta je uiteindelijk veel lekkerder te zingen. 

Popkids 7-10 & 11-13 jaar

Je kunt bij ons komen zingen vanaf 7 jaar. Het maakt niet uit of je al ervaring hebt of nog nooit hebt gezongen. Aan de hand van de proefles kijken we in welke groep je het beste past. 

Ben je al iets verder, kun je aansluiten in de groep voor leerlingen vanaf 11 jaar. Hier besteden we bijvoorbeeld meer aandacht aan engelstalige liedjes en gaan we dieper in op de tekstbeleving en meerstemmigheid.

 

De Popkids repeteren op woensdagmiddag of vrijdagmiddag.

Popvoice 14-18 jaar (do 19.30 uur)

Voor de tieners hebben we een aparte leeftijdscategorie. Ook hier kun je op elk niveau instromen. Het kan een pré zijn als je al zanglessen hebt gevolgd. In deze groep besteden we naast alle zangtechnieken ook meer aandacht aan meerstemmige samenzang en performance.

Onze zanggroepen krijgen wekelijks 45 mintuten les. Het is iedere week op dezelfde dag en tijd zodat je daar rekening mee kunt houden in je agenda. Uiteraard is het belangrijk dat je je zo veel mogelijk aanwezig bent tijdens de lessen.. 

 

Je kunt de wekelijkse groepslessen volgen voor slechts €30 maand. 

The Voice!

Wist je dat onze zangleerling Mikki vorig jaar 5e is geworden bij de Voice of Holland? Zij is ook bij ons begonnen in een zanggroep :). Dit jaar deden Ceder, Noa en Sofie mee aan The Voice Kids en stonden alle drie in the Battles! 

  • Popschool Facebook
  • Popschool Your Song Instagram
​Contact 

Tim Bakker & Nicole Verouden

Beverplein 3

1834 GS Sint Pancras

info@popschoolyoursong.nl

onze voorkeur gaat uit naar een mailtje