Sven de Vries

Gitaarles

Sinds de eerste keer dat ik de gitaar oppakte was ik meteen verkocht.

Met bands als Metallica en Guns ’n Roses als voorbeeld werd ik steeds dieper in de wereld van de gitaar gezogen. De zware gitaarriffs en flitsende solo’s deden het voor mij, dit wilde ik ook! Gaandeweg kwam ik steeds meer stijlen tegen die mijn interesse ook konden vangen zoals blues, pop, funk, soul en later ook jazz.

Ik besloot een studie te gaan volgen op het conservatorium van Alkmaar, wat later naar Haarlem verhuisde. Ik kreeg hier onder andere les van Walther de Graaff, Tim Langedijk en Arie Storm (o.a. Anouk, Do, Jan Smit).

Op dit moment speel ik in verschillende bands (Boomerang) en ben vaste gitarist bij de Live-Rock Karaoke in Alkmaar. Verder doe ik invalwerk en geef al geruime tijd gitaarles.

 

Ik vind het heerlijk om mijn passie voor muziek en de gitaar met anderen te kunnen delen, mijn doel is om mijn leerlingen net zo enthousiast over de gitaar en muziek te maken als ikzelf. Om deze reden geef ik ook met veel plezier gitaarlessen. Qua stijl kun je bij mij zeer breed terecht. Van blues, pop, rock tot soul, funk en zelfs jazz.

 

Tot ziens bij de Popschool!

1/3