top of page

Stefano de Smaele Pianoles

Stefano heeft het altijd al leuk gevonden om allerlei liedjes van de radio na te kunnen spelen en was hierdoor vanaf een jaar of 8 altijd lekker aan het pielen op de piano thuis.
De passie voor muziek is er altijd geweest maar bepaalde (helaas) niet zijn keuze van zijn vervolgopleiding na de middelbare school. Na 4 jaar studeren kwam hij erachter dat hij gehoor moest geven aan de passie die al die jaren ‘ondergronds’ in hem is blijven borrelen; de muziek. Hij ging steeds meer naar jamsessies en begon in bandjes te spelen waardoor de passie werd aangewakkerd en hem deed besluiten te kiezen voor een toekomst in de muziek!
 

Stefano is afgestudeerd aan het Conservatorium in Haarlem, piano/toetsen, en stort zich hier vol op het toetsen gedeelte binnen een band. De studie richt zich op de veelzijdigheid van het musiceren; het in staat zijn verschillende stijlen te beheersen binnen de popmuziek om zo breed mogelijk inzetbaar te zijn binnen de muziekwereld.


Stefano geniet enorm van deze ervaring en heeft hierdoor een aantal te gekke projecten mogen doen als optredens met Trijntje Oosterhuis, Teske de Schepper, Leona Philippo en de Top 2000 live band. Stefano valt nu regelmatig in op het Conservatorium te Haarlem als pianodocent.


Met de kennis en ervaring die hij bij zijn opleiding en optredens opdoet helpt hij je graag in de lessen om muzikaal het beste uit jezelf te halen! Stefano vindt het te gek om op deze manier zijn enthousiasme voor muziek te kunnen overbrengen aan andere muziekliefhebbers!

bottom of page