Sander Tijburg  Gitaarles

Heb jij ook wel eens staan luisteren naar liedjes waar zo een mooie gitaar inzit, dat je wilde dat je het zelf kon spelen? Of heb jij na zo vaak Guitarhero spelen wel eens behoefte aan het echte werk? Kom dan eens kijken in 1 van zijn lessen.

Ook al is hij pas laat begonnen met het spelen van de gitaar, hij was hierdoor zeker niet minder gemotiveerd om het instrument te leren. In een rap tempo leerde en oefende hij vanaf zijn 16de enorm veel, waarna drie jaar later een conservatorium auditie volgde, met een toelating als gevolg.

Met ondertussen heel wat podium- en leservaring kan hij je in verschillende stijlen de ins en outs bijbrengen. Of je nu nog maar net begint of al een tijdje bezig bent en of het nu akoestische gitaar is of elektrisch. De gitaarlessen worden aangepast aan de behoeften van de leerling, waarbij het plezier in de les altijd centraal staat. Tevens kunnen de lessen worden opgenomen om het resultaat thuis terug luisteren.
 

Naast gitarist is Sander ook een zeer bedreven songwriter en kan hij je altijd op weg helpen met het schrijven van eigen nummers. Dit zowel op muzikaal als tekstueel gebied en zowel in het Nederlands als in het Engels.

Sander heeft zich vlak na de start van de Popschool (bijna 7 jaar geleden) aangesloten als gitaardocent en hoopt ook jou binnenkort te verwelkomen in de les.

Tot snel!

1/3
  • Popschool Facebook
  • Popschool Your Song Instagram
​Contact 

Tim Bakker & Nicole Verouden

Beverplein 3

1834 GS Sint Pancras

info@popschoolyoursong.nl

onze voorkeur gaat uit naar een mailtje