top of page

Sander van Wonderen

Piano & Keyboard

Mijn naam is Sander van Wonderen, allround toetsenist en piano & keyboard leraar. Ik ben al 20 jaar werkzaam als docent op diverse muziek- en popscholen in Noord-Holland, en afgestudeerd aan het Conservatorium in Alkmaar (pop/jazz muziek). Naast mijn werk als pianodocent, ben ik vaak te zien in coverbands in de regio en ver daar buiten.

Zowel beginnende als gevorderde leerlingen zijn welkom. In de afgelopen 20 jaar heb ik erg veel ervaring opgedaan met gericht lesgeven en kan mij goed aanpassen aan de wensen en kunnen van de leerling.

 

In de lessen komen alle aspecten van het piano of keyboard spel aan bod. Denk hierbij aan basis methodiek als notenschrift, akkoorden en ritmes. Daarnaast leren we uiteraard mee te spelen met backingtracks en de bekende liedjes van de radio te spelen.

Ook als je je meer wilt verdiepen in improvisatie, gehoortraining of theorie kun je bij mij terecht. Kortom: ervaring genoeg om van jou een goede toetsenist of pianist te maken. Ik hoop je snel te zien in 1 van mijn lessen!

bottom of page