Pim Kamp   Pianoles

Vanaf mijn 6e volgde ik al pianolessen. Als puber heb ik een uitstapje gemaakt en 1 jaar drumles gevolgd, toch besloot ik hierna definitief voor de toetsen te gaan. Ik speelde bij Gospelkoor Joy in Alkmaar en kreeg piano les bij Rob Mostert. In 2006 besloot ik auditie te aan doen en werd ik toegelaten op het conservatorium van Alkmaar, tegenwoordig 

conservatorium in Haarlem. 

In 2010 ben ik met goed resultaat afgestudeerd. Tijdens mijn conservatorium studie speelde ik al met fantastische artiesten en in leuke bands, zoals: Alain Clark, Do, Waylon, Boris, Babette Labeij, Hugo Metsers, Justine Pelmelay, Danny de Munk, Frans Bauer, Ellen Ten Damme, Candy Dulfer.

 

Tegenwoordig ben ik erg actief met mijn eigen band Van Huys Uit (www.vanhuysuit.nl), val ik regelmatig in bij verschillende bands en geef ik naast de lessen bij de Popschool ook nog bandcoaching in Purmerend en ben in invalkracht op het Conservatorium van Haarlem. 

 

Ik vind het belangrijk dat er een goede sfeer is tijdens de lessen tussen docent en leerling. Ik probeer hierbij in te spelen op de ambitie en wensen van de leerling en bijpassende methodes te zoeken. Het moet voorop staan dat de leerling uit zichzelf met plezier naar de lessen komt.

Contact Popschool
​Contact 

Tim Bakker & Nicole Verouden

Beverplein 3

1834 GS Sint Pancras

info@popschoolyoursong.nl

onze voorkeur gaat uit naar een mailtje

  • Facebook Popschool
  • Instagram Popschool