pianoles alkmaar

Pianoles Alkmaar e.o.

Ben je op zoek naar pianoles?

Iedereen vanaf 8 jaar is van harte welkom voor pianoles! Beginners en gevorderden van jong tot oud. Wij proberen elke leerling, persoonlijk, op hun eigen niveau en kunnen te benaderen. Wat wil je spelen en wat vooral niet. Een goede didactische ondergrond is zeer belangrijk, maar dit is slechts de basis voor een leuke les. Wij kunnen je daar doelgericht bij helpen.

Wat kun je verwachten?

Bij de Popschool kun je pianoles of keyboardles volgen. Een standaard les bestaat bij ons uit 30 minuten (privé of duoles). Ook kun je kiezen voor de wekelijkse 20 minuten variant, wat vooral voor de kinderen van 8-11 jaar aan te raden is.

Onze docenten zijn allemaal op de hoogte van de huidige muziek om zo de leerlingen optimaal te kunnen stimuleren. In de les proberen we zoveel mogelijk tools te geven om thuis mee aan de slag te kunnen gaan.  

Geen enkele les is hetzelfde. We passen de lessen aan op leeftijd, interesse en niveau van de leerling. Samen met je pianodocent werk je aan jouw persoonlijke muzikale ontwikkeling en wensen.

Wil je weten wat het verschil is tussen een akoestische en digitale piano? Of ben je op zoek naar wat tips over de aanschaf van een piano of keyboard? Wij hebben e.e.a. voor je op een rijtje gezet.

Optreden!?

Voor de leerlingen die het leuk vinden organiseren we verschillende voorspeel mogelijkheden. Dit is dé kans om familie en vrienden uit te nodigen om te komen kijken naar wat je hebt geleerd. Ook is het mogelijk om samen met andere leerlingen op te treden wat uiteindelijk het allerleukste is naar ons idee. 

Begint het al te kriebelen?

Waar?

Wij zijn zowel met de fiets als auto makkelijk te bereiken vanuit Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk en omgeving. Wij zijn gevestigd in Sint Pancras op het Beverplein 3 (Poppodium B3). Er is volop Gratis parkeerplek voor de deur. 

1/2

Docenten

Sam, Sander, Jim

Lesdagen & Tijden

Maandag 14.00-22.00

Dinsdag 14.00-21.00

Donderdag 14.00-21.00

Lesvormen

Priveles en duoles

Contact Popschool
​Contact 

Tim Bakker & Nicole Verouden

Beverplein 3

1834 GS Sint Pancras

info@popschoolyoursong.nl

onze voorkeur gaat uit naar een mailtje

  • Facebook Popschool
  • Instagram Popschool