Lianne Kenter

Zangles

Op jonge leeftijd ben ik begonnen met zingen en ik wist al heel snel dat ik hier uiteindelijk mijn beroep van wilde maken.
Ik ben ooit begonnen bij het kinderkoor van Ursem, waar ik inmiddels dirigent van ben. Hier is mijn liefde voor het zingen begonnen.

Toen ik 12 jaar was ben ik begonnen met zangles en vanaf dat moment wist ik het zeker. Ik wil zangdocente worden en mensen blij maken en coachen met zingen!
Met deze gedachte en dromen in mijn hoofd heb ik had gewerkt aan mijn stem en techniek en zo werd ik in 2014 aangenomen op het Conservatorium van Haarlem voor de richting Pop.

Naast individuele privé en duo zanglessen geef ik ook verschillende groepslessen zang. Denk hierbij aan musical-klassen, kerstkoren en groepslessen op basisscholen.

 

In de zangles staat jouw eigen muzikale wens als zanger(es) centraal. Samen gaan we aan de slag met een nummer en zullen zo de technische moeilijkheden aanpakken. Tijdens zanglessen wordt er aandacht besteed aan aspecten als techniek, houding, klankkleur, tekstinterpretatie en natuurlijk de gezonde stemvorming.

Zingen is mijn grote passie en dat zal het altijd blijven! 


Ik probeer altijd te streven naar kwaliteit en professionaliteit, maar daarnaast vind ik het ook erg belangrijk om gezelligheid en plezier te hebben, zowel tijdens optredens als in de zangles!

1/2