Gitaarles Heerhugowaard

Ben je op zoek naar gitaarles?

Iedereen vanaf 8 jaar of ouder is van harte welkom voor gitaarles bij ons op de Popschool! Zowel beginners als gevorderden, van jong tot oud. De gitaar is op dit moment verreweg het populairste instrument om te leren spelen. Het is komt nog steeds in veel (pop)muziek voor, het is laagdrempelig en je hebt vrij snel resultaat (mits je goed oefent). Wij proberen elke leerling persoonlijk en op hun eigen niveau en kunnen te benaderen. Wat wil je spelen en wat vooral niet. 

Wat kun je verwachten?

Een standaard les bestaat uit 30 minuten. Bij de Popschool kun je akoestische of elektrische gitaarles volgen. De beginnende gitaarleerlingen worden meestal in duo's ingedeeld. In de les proberen we zoveel mogelijk tools te geven om thuis mee aan de slag te kunnen. Wij kunnen je in alle stijlen gitaar leren spelen: jazz, pop, easy listening, blues, rock en latin repertoire. 

Geen enkele les is hetzelfde. We passen de lessen aan op leeftijd, interesse en niveau van de leerling. Samen met je gitaardocent werk je aan jouw persoonlijke muzikale ontwikkeling en wensen.

Groepslessen gitaar

Vanaf september 2021 starten weer met de nieuwe groepslessen voor kinderen en volwassen. Deze lessen geven we in kleine groepjes van maximaal 5 leerlingen om het laagdrempelig te houden. Een gewilde combinatie van techniek, plezier en samenspel komen hierbij aan bod. Na ongeveer 6 maanden kan er worden overgestapt op bijvoorbeeld een duo of priveles. Mocht je interesse hebben vraag dan alvast een proefles aan.

Enkele voordelen van de Popschool op een rijtje:

Les op maat

Professionele docenten

Gunstige lestarieven

Korte opzegtermijn

Vrijblijvende proefles volgen

Verschillende lesvormen mogelijk

Gratis parkeren voor de deur

Optreden!?

Voor de leerlingen die het leuk vinden organiseren we verschillende voorspeel mogelijkheden. Dit is dé kans om familie en vrienden uit te nodigen om te komen kijken naar wat je hebt geleerd. Ook is het mogelijk om samen met andere leerlingen op te treden wat uiteindelijk het allerleukste is naar ons idee. 

Begint het al te kriebelen?

Waar?

Wij zijn zowel met de fiets als auto makkelijk te bereiken vanuit Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk. Wij zijn gevestigd in Sint Pancras op het Beverplein 3 (Poppodium B3).

1/3

Docenten

Sander, Sven & Kjelt

Lesdagen & Tijden

Maandag t/m woensdag 14.00-21.30 uur

Lesvormen

Privéles, duoles en groepsles.

  • Popschool Facebook
  • Popschool Your Song Instagram
​Contact 

Tim Bakker & Nicole Verouden

Beverplein 3

1834 GS Sint Pancras

info@popschoolyoursong.nl