basgitaarles alkmaar, heerhugowaard

Basgitaarles
Alkmaar, Heerhugowaard e.o.

Waarom basgitaarles bij de Popschool?

Je wilt graag basgitaar leren spelen, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen? Misschien heb je altijd al in een band gaan spelen? Wellicht ben je vastgelopen en heb je dringend nieuwe input nodig!

Onze basgitaar docent Kjelt is dan de juiste keuze. Alle docenten zijn actief in de muziekscene en staan wekelijks op het podium. Die ervaringen nemen zij weer mee de les in om op jou over te kunnen dragen. Kjelt is tevens actief als invaldocent op het conservatorium dus schroom niet een proefles te komen volgen.

 

Voor wie?

Iedereen vanaf 8 jaar is van harte welkom voor basgitaarles! Beginners, gevorderden van jong tot oud. Wij proberen elke leerling persoonlijk op hun eigen niveau en kunnen te benaderen. Wat wil je spelen en wat vooral niet. Een goede didactische ondergrond is zeer belangrijk, maar dit is slechts de basis voor een leuke les.

Wat kun je verwachten?

Een standaard les bestaat bij ons uit 30 minuten. Als basgitaar leerling volg je meestal privé les (duoles in overleg). Je kunt hierin kiezen voor wekelijks of om de week.

We proberen je in de les zoveel mogelijk tools te geven om thuis mee aan de slag te gaan. Op de basgitaar kun je alle stijlen muziek spelen: pop, jazz, easy listening, blues, rock en latin repertoire. 

Wat leerlingen zeggen:

Een gezellige, fijne plek met een huiselijke sfeer. Veel verschillende instrumenten en lespakketten, voor ieder wat wils. Ik heb hier al een tijdje basgitaarles van Kjelt, en dat vind ik supertof. Hij past zijn lessen aan op wat jij wilt leren, en leert je hoe je een kneitergoede groove neerzet! Het is elke week erg gezellig en heel erg leerzaam 👍 - Donna

Leuke jonge mensen, die op een leuke manier les geven! Mijn kinderen voelen zich gesterkt en zelfverzekerd, waardoor ze hun instrumenten ook in het openbaar durven te bespelen. Na 3,5 jaar, zijn we nog steeds heel blij met de lessen! Fam - Haak

Enkele voordelen van de Popschool op een rijtje:

Les op maat

Professionele docenten

Gunstige lestarieven

Korte opzegtermijn

Vrijblijvende proefles volgen

Verschillende lesvormen mogelijk

Gratis parkeren voor de deur

Optreden!?

Voor de leerlingen die het leuk vinden organiseren we verschillende voorspeel mogelijkheden. Dit is dé kans om familie en vrienden uit te nodigen om te komen kijken naar wat je hebt geleerd. Ook is het mogelijk om samen met andere leerlingen op te treden wat uiteindelijk het allerleukste is naar ons idee. 

Begint het al te kriebelen?

Waar?

Wij zijn zowel met de fiets als auto makkelijk te bereiken vanuit Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk en omgeving. 

 

Wij zijn gevestigd in Sint Pancras op het Beverplein 3 (Poppodium B3) 

Docent

Kjelt


Lesdagen & tijden

Maandag 14.00-20.30

Dinsdag    14.00-21.30  
 

Lesvormen

Priveles

1/1